Acai bowl och lämnar Byron Bay

Totalt ska vi ta oss 300 mil på de 22 dagar som vi har bilen och det är många stopp vi vill hinna med på vägen. Så efter två nätter i Byron bay var det dags för oss att åka vidare. Surfers paradise som var nästa mål ligger cirka 2 timmar från Byron bay så vi valde att stanna där fram tills lunch innan vi skulle ta oss vidare dit.

Vi lämnade campingen och åkte för att äta frukost på det stället vi druckit smoothies på dagen innan. Jag provade Acai bowl för första gången och det var verkligen så himla gott, så det har blivit en stor favorit här. Albin beställde avokadomackor och en likadan smoothie som dagen innan medans jag provade en greenie smoothie som också var jättegod.

Efter vi ätit frukost åkte vi till den stranden vi varit på igår, men en annan del där det var lite mer folk. Där gick vi lite och tittade också på ett litet utkikstorn som fanns där.
När vi gått runt där och tittat lite så åkte vi till the Main Beach i Byron bay där vi tittade lite innan vi la oss i gräset i ett litet parkområde som fanns där vi stranden. Där låg vi och solade fram tills lunch då vi gjorde lite baguetter som vi åt innan vi hoppade in i bilen och begav oss mot Surfers Paradise.
Vi kom fram i Surfers Paradise på eftermiddagen och gick då och satte oss på en bar där vi tog en drink och delade på lite pommes frites med aioli. Vi kollade in stan lite innan vi gick tillbaka till bilen och letade upp någonstans att sova för natten.
Vi valde att spendera natten precis vid stranden på en parkeringsplats, det var lite läskigt då det var första gången som vi inte stannade på en campingplats men det var verkligen så mysigt.


/Nikita

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229