Vi kan ju komma överens att jag är helt värdelös på det här med att blogga! Men jag skriver oftast för att själv kunna kolla tillbaka för att se vad jag har gjort och vad som har hänt, så egentligen skriver jag väl för mig själv, men det är ju kul att ni fortfarande kikar in här!

I fredags iallafall så firade vi Tilda som fyllde 18 år. Det blev en lyckad kväll och jag hade kul! I lördags så spenderade jag hela dagen med Rasmus, Oskar, Albin & Nicklas. Vi åt middag tillsammans sen hängde vi mest och snackade. Vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan dessa grabbar, dom är ju faktiskt världens bästa. Resten av helgen vilade jag mest.

Den här veckan har det inte hänt så mycket, förutom igår då åkte vi skridskor på Medvinden! På kvällen åkte jag hem till ås och fortsatte att planera min 18-årsfest! Är väldigt taggad och vill verkligen att den ska bli så som jag vill ha det, sen är det väldigt skönt att vara ute i god tid så jag slipper stressa, för det klarar inte lilla jag av utan då kommer jag förmodligen lägga mig och gråta :-)!! Idag MÅSTE jag plugga, har faktiskt inget val nu.. Det suger.

Imorgon är det äntligen fredag igen och då ska jag till Matilda med Hannah, Tilda & Emma. Det ska bli super mysigt!! På lördag har jag inga planer men på söndag ska jag träffa Hanne eftersom hon är hemma i Östersund över helgen, som jag har saknat henne!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments