Allmänt

Idag har jag verkligen legat i soffan heeeeela dagen med mamma, så himla skönt. Beställde hem pizza till middag och efter det så kände jag att jag behövde ta tag i mitt liv så jag la mig i ett bad och har ni haft en lite "ta hand om mig själv-kväll".
Har även insett att vi inte har mycket plugg alls i skolan vilket är super skönt, har varit så mycket på sista tiden så jag har bara velat lagt mig ner i sängen och aldrig klivit upp igen.
Ta hand om er själv idag, det är viktigt! Nu ska jag sova snart, nattinatt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Igår mötte jag upp den här lilla galningen och åt lite pizza, efter det träffade jag mamma och moster på stan och shoppade lite, en bra lördag helt enkelt!

Likes

Comments

Hej finisar!! Hur mår ni idag? Jag mår lite kasst då jag tror att jag kan ha fått halsfluss eller något liknande. Mina halsmandlar är uppsvällda och att svälja går inte.
Dock är jag ganska pigg ändå, så nu snart ska jag möta upp Clara och äta pizza med henne, senare ska jag till Maja och ikväll har vi planer!
Hoppas ni får en bra lördag!!

Likes

Comments

Allmänt

bilder från sommaren

Upp och hoppa, det är bästa dagen!!

Äntligen fredag, jag har nyss inlett dagen med italienska och har nu en lång rast innan jag har min sista lektion som är engelska. Slutar 12 och då ska jag jobba, sen ska jag äta middag med min lillasyster och Marie, senare ska jag träffa Maja och då får vi se vart kvällen leder.
Ha en bra fredag!!

Likes

Comments

Allmänt

Ikväll åkte jag en sväng till Emma och åt lite frukt och pratade lite om allt, det var såå länge sen vi träffades, så det var mysigt! 

Likes

Comments

Allmänt

​Igår mötte jag upp pappa vid kvart i tre och gick och fikade på Wedan. Det var mysigt och skönt att få prata ut lite med pappa eftersom vi träffas så sällan. 

Idag så har vi haft en så kallad "göra skillnad" dag på skolan och alla har fått gjort något som man inte brukar göra i vanliga fall. Min grupp skänkte lite kläder och sånt till Frälsningsarmen, vilket vi tyckte var en god gärning. Sen hade vi en naturredovisning sen slutade vi. Så det var en skön dag, förutom att jag håller på att bli sjuk IGEN, jag var ju det för någon vecka bara?? Ahh blir så less. Har verkligen inte tid. Hela halsen gör ont och är så himla täppt, verkligen så jobbigt. Nu ska jag åka på affären och sen till min lilla sjukling Emma och då ska vi äta massa frukt och få i oss massa vitaminer så vi blir friska någon gång. 

Hoppas ni har haft en bra dag också, passa på att göra en god gärning idag!

Likes

Comments

Tips, Vardag, Allmänt

​alla bilder är tagna från Weheartit


Vad jag har förstått så gör man sitt gymnasieval nästa vecka om man går i 9:an. En del av er har ingen aning fortfarande om vad ni ska välja och det är förståligt. Jag hade inte heller någon aning om vad jag skulle välja när det var en vecka kvar tills man skulle ha bekräftat sitt val. Jag var hos syven 100 gånger kändes det som. Jag visste inte om jag ville gå något som var "chill" eller om jag verkligen ville satsa på skolan. Jag hade bestämt mig för att det val jag gjorde skulle jag inte göra pågrund av vad mina vänner skulle välja. Och så blev det också. 2 av mina närmaste vänner valde samma som mig, Samhälle på Wargen. Medans mina två andra närmaste vänner valde en helt annan linje och en helt annan skola. Vilket för mig vart jobbigt ett tag, att mina närmaste vänner inte skulle gå med mig, även fast jag hoppades på att de som valde samhälle med mig skulle hamna i min klass. Jag var jätte rädd att jag skulle hamna i en klass där jag inte kände någon alls. Men så blev det inte, när klasslistorna kom så insåg jag att jag kände dom flesta. Men sen har jag även fått nya vänner för livet. Vart jag vill komma med det här är att man lär känna nya människor direkt, man blir inte ensam, man kommer hitta nya vänner. Det här säger säkert alla men så är det faktiskt. Välj det du känner för, gör något spontant, det kanske blir det bästa valet du har tagit i ditt liv. Välj inte som dina vänner, det kan sluta med att du hamnar någonstans där du känner att du verkligen inte passar in och på ett program där du egentligen inte vill gå. Tänk på dig själv och vad som är bäst för dig. Du behöver inte veta vad du ska göra med din framtid när du är 15 år gammal. Det kommer med tiden. Allt hänger inte på ditt gymnasieval.

Jag hoppas verkligen att ni kommer att känna att ni väljer rätt och att ni kommer att trivas!

Lycka till!​

Likes

Comments

Igår när jag gick en sväng med mamma & moster på stan så fyndade jag den här inne på Gina Tricot för endast 149kr! Den var nersänkt 70% typ, ett riktigt kap! Den kommer passa bra nu till våren och när det bli lite varmare ute, än så länge är den lite kall.

Likes

Comments

Allmänt

​God morgon!

Just nu sitter jag på skolan med Julia & Julius och pratar om allt mellan himmel och jord. Speciellt heminredning och färgen beige. En galen konversation helt enkelt. Sen påpekade dom även att dom tycker att jag äter mycket frukt hela tiden, och ja, så sant som det är sagt! Frukt är det godaste som finns, mums!!

Efter att jag har slutat ska jag möta upp pappa en sväng och senare ikväll måste jag plugga lite matte. 

Ha en fin tisdag!

Likes

Comments

Allmänt

Och nu var det måndag igen, början på en ny vecka som endast får mig att längta till helgen igen. Är så less på skolan och tycker det är riktigt tråkigt men snart blir det vår och ljusare tider vilket får mig att må lite bättre. Det här blir en bra vecka! Hoppas att ni får en underbar vecka och hoppas att ni har haft en underbar måndag!

Likes

Comments