Vackra kvällar i Södra SöreDET HAR VARIT vansinnigt vacker här hos oss i Södra Söre de senaste kvällarna. Varmt, vindstilla och alldeles guldskimrande. Det blir inte finare än så här. Just när björkarna slår ut och de små bladen blir som glitter i solnedgången.


Tänk alla fina sommarkvällar som vi kommer få spendera här. Vår första sommar!
Bordet som vi byggt själva och målat med falusvart, precis som odlingslådorna där ute iköksträdgården också. Stolarna har jag köpt på Facebooks marketplace. Korgarna är från Ikea och i dem växer mina egensådda svarta penséer och petunior. Svart är årets färg.
Vårt lilla hus. Alldeles intill en stilla Indalsälv.
Och här syns köksträdgården som växer fram sakta men säkert. Vi gör allt för hand med ren muskelkraft så det tar sin lilla tid. Men det blir så fint! I bild syns också lastpallarna som jag tänker bygga en kompost av, en hög med material till komposten samt gräsmatta som skall ersättas av grus.
Här satt jag i söndags kväll med ett litet glas bubbel och bara var så himla lycklig över att det är försommar och att jag har denna plats på jorden tillsammans med Daniel och Lexie.Gillar

Kommentarer

Instagram @nikelinds