Header


NY VECKA - IGEN!?

Dagarna bara springer i väg! Och denna underbart soliga helg som gått tog ju slut alldeles för fort. Självfallet har vi hängt ute vid torpet. Rensat rabatter, grillat och njutit av naturen som äntligen börjat vakna till liv här också (såg att i södra delarna av Sverige har syrenen börjat blomma, här har knopparna precis börjat svälla och slå ut..) Älskar den lilla bubblan jag hamnar i när jag är där. Som om vardagen slutar att finnas. Men det gör den ju inte (tyvärr).

Söndagsångesten igår var inte nådig alltså. Denna vecka känns jobbig och tung, och jag ser inte framemot den. Jag ska jobba, skriva klart sista skoluppgiften och packa ihop här i lägenheten. Inte så mycket roligt på schemat med andra ord. Men till helgen hoppas jag på att ha fått bocka av det mesta från tråkiga att-göra-listan för då flyttar vi ut till Rosengränd för sommaren.

Så, nu hoppas jag alltså på en effektiv vecka som flyter på smidigt. Gärna massor med bra sömn och lite halvtrist väder så att jag kan hålla mig inomhus och göra det jag ska.

Och på fredag hoppas jag på att få fira in sommaren i kvällssolen på torpet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@nikelinds