TrädgårdsdesigndrömmenÅH, VILKEN UNDERBAR helg jag hade i Burträsk. Dels strålande vackert såklart, men det vägde ändå tyngre att få prata, lyssna, måla, tänka trädgård i två hela dagar. Jag ville inte alls gå tillbaka till mitt vanliga, gamla, trista jobb sen på måndagsmorgonen. Helst ville jag stanna hemma och bygga om hela gästrummet till mitt kreativa space, ställa dit ett skrivbord med plats att rita, måla och tänka mer på trädgård, sätta upp färgkartor inspirationsbilder på väggarna, skissa på rabatter och leta efter favoritperenner.


Nåväl. Jag nöjde mig med att söka om semester en dag varannan vecka under våren ungefär. Så kan jag ha trädgårdstorsdagar här hemma tänker jag. Jag börjar så.Ja, när anteckningar och kurslitteratur ser ut så här är det ju inte ett dugg tråkigt. Det enda som jag är ledsen för nu är att jag inte gjorde detta tidigare. Jag önskar att jag kunde resa tillbaka i tiden och söka till landskapsarkitetkprogrammet istället för att utbilda mig till studie- och yrkesvägledare.

(obs! kom inte här och säg att det aldrig är för sent. Har man precis kommit ut i arbetslivet efter fem år på universitet börjar i alla fall jag inte om från början igen bara så där. Men någon gång! Sen!)


Gillar

Kommentarer

Marianne
,
Underbart att läsa om din resa med trädgård. Hoppas verkligen att du en gång i framtiden kommer få möjlighet att verkligen jobba med det du brinner för.

Instagram @nikelinds