Tacksamheten


IBLAND FYLLS JAG av en sådan tacksamhet. Över att få ha det så himla bra. Ett hus, mat på bordet, ett jobb att gå till, en säng att sova i, fina omtänksamma kompisar. Förra helgen var vi på Ikea för att köpa en diskmaskin. Då slog det mig. Tänk att vi får ha det så bra att vi kan åka och köpa en diskmaskin bara för att vi kom på att vi vill ha en. Litet, men ändå.
Eller som idag. Tacksamheten att kunna låna pappas släpvagn för att hämta jord, och dessutom få en rottingstol och två zinkbaljor på köpet. Det är något med jord och gamla saker alltså. Och hjälpsamma pappor såklart.Zinkbaljorna blir jag såklart sugen på att plantera i. Men ännu bättre är att använda dem för att samla regnvatten. Så så får det bli. Den ena är på 60 liter och jag gissar att den andra är på 40-50 liter. Det blir ju ändå en del vatten det.


Imorgon har jag tagit ledigt från jobbet för att vara i trädgården hela dagen. Längtar! Hoppas på fint väder, men det ser ut som att det lika gärna kan snöa. Det blir nog mysigt ändå! Och Daniel och jag ha bestämt att vi ska premiärbada i Indalsälven (som vår tomt angränsar till). Det blir nog jättekallt, men härligt.Gillar

Kommentarer

Instagram @nikelinds