Påsk-lover


ÄNDA SEN JAG blev tillsammans med Johan har påsken kommit att bli en av mina absoluta favorithögtider på året. Den är på faktiskt uppe och slåss med julen i toppen. Min familj har inte varit några påskfirare att räkna med, men Johans familj gör det ordentligt.

Alla bilderna är tagna under påsken 2015. Den sista bilden är en rätt misslyckad selfie, men den enda jag har på mig och Johan från den helgen.

Eller ja, man kanske inte firar påsken på det viset som påsken är tänkt att firas från början. Men man firar så som det passar allra bäst. Ett par extra lediga dagar i mars eller april kan ju egentligen bara användas på ett vettigt sätt. Genom att vara ute på fjället i vårvintervädret, förhoppningsvis få första fräknarna på näsan, äta massa gott, promenera och spela spel i stugan om kvällarna. Det är så härligt att spendera flera lediga dagar i rad långt bort från stan.

Det är svårt att beskriva hur lycklig jag är när livet är sådant.


Jag kan till och med påstå att den stunden som syns på bilden ovan är en av de allra allra bästa i mitt liv.

Ren och skär lycka.

Lexie hade precis flyttat in hos mig och Johan och livet var underbart. Vi hade haft en p e r f e k t dag på fjället. Lite trötta i kroppen av en tur på längdskidorna och röda om kinderna av marssolens strålar. Skrattiga på det sätt som man är när livet är enkelt. Vi satt i skoterkälken och blev runtskjutsade på fjället av Johans pappa och ville aldrig att dagen skulle ta slut.

Gillar

Kommentarer

Instagram @nikelinds