Om att känna sig själv och att känna sig rik


Okej, jag blev inte kvar här hemma ändå. Åkte iväg på en föreläsning i sociologin (som jag tänkt skippa och istället läsa i boken). Och det är jag glad för! Det var så himla kul och intressant. Och, förlåt att jag blir lite töntig och klyschig nu, men jag är så glad att jag hittar mig själv mer och mer för varje dag som går. Vad jag gillar och vad jag är bra på. Det är faktiskt lite coolt att tänka på hur mycket mer jag vet om mig själv än för bara två år sen. Och nu vet jag att jag uppenbarligen är bra mycket bättre i samhällsvetenskapliga och humanitära ämnen än naturvetenskapliga.

Jag är också glad att jag kommit på hur kul jag tycker att det är att plocka bär (för att göra en snygg övergång till att skriva något om bilderna här ovan, hehe). Jag hann nämligen fylla på syltförrådet litegrann i förmiddags innan jag åkte. Vet ni hur rik man känner sig när man har fyra olika sorters sylter av egenplockade bär i kylen? Jätterik!
  • Livet

Gillar

Kommentarer

lydiafarde
lydiafarde,
Vad fint och personligt skrivet! Hur gammal är du? Vad jobbar du med? Kram!
nouw.com/lydiafarde
nikelinds
nikelinds,
Tack vad snällt! Det var inte alls meningen att det skulle bli någon fin text från början. Men jag känner verkligen så! 😊 Jag är 22 år och är student, jobbar extra i en inredningsbutik 😊
nouw.com/nikelinds
linnearosengren
linnearosengren,
Så kul att höra att du känner så. Så glad för din skull <3
nouw.com/linnearosengren

Instagram @nikelinds