Nu börjar flyttenVET NI VAD jag har gjort i helgen?

Jag har packat de första flyttlådorna! Nu känns allt genast mycket mer verkligt och greppbart. För trots att jag egentligen inte tycker att det är särskilt länge kvar tills det är inflytt i huset (sista oktober) känns det som att det är så himla mycket som skall göras innan dess. Två lägenheter som skall packas ihop, och en av dem skall dessutom renoveras upp och säljas. Känns som ett högt berg att klättra över.

När jag får gratulationer till och frågor om huset ser jag nog mest ut som ett frågetecken, lite förvirrad. Inte så där glad som jag förväntas göra. Men jag måste bara över det här himla berget först innan jag kan börja känna så. Och de första flyttlådorna var ju att börja klättra. Snart framme!

Med flytt och flyttpackning kommer rensning. Var iväg med två kassar grejor till närmaste loppis igår. Åkte därifrån med en påse med nya inköp. Två steg fram, ett tillbaka, kan man säga. Tycker dock att jag köpte bra grejer, bättre än de jag lämnade in ;-). Knopplist, mått i rosfritt, salladsbestick, soppslev och en liten ugnsform. Allt fick åka direkt till Rosengränd.
På Rosengränd bjöd mamma på lunch och fika <3 Min fina mamma! Jag plockade dahlior och satte i vas. De är ju som karameller, eller hur?


Gillar

Kommentarer

emiliamillan
emiliamillan,
Åh dahliorna!!!! Karameller och godis minst sagt. Kul att vi kan följa varandra under flytten, märker att vi funderar mycket kring liknande saker. 💭
nouw.com/emiliamillan

Instagram @nikelinds