Min granJAG SER SÅ många fylliga, täta kungsgranar med perfekt ordnat pynt på Instagram. De glimrar så fint och verkar inte släppa ett endaste litet barr. Instastories med den där vackra granen med tonerna av "It's beginning to look a lot like christmas" till. Och så ser jag på min gran. Det glesa, skruttiga och barrande trädet som passar många gånger bättre till min jul som istället ackompanjeras av Jul i Folkton (och särskilt denna. Älskar älskar älskar den låten )

Jag bestämde mig för första bästa gran där ute i skogen. Och jag är så nöjd, tycker verkligen om den. Det passar sig så bra med det sneda, operfekta och verkliga till den jul som jag vill ha. Min jul får gärna vara precis så, operfekt och riktig. Men ändå magisk.


Jag har använt lite samma pynt som förra året, det vill säga de svarta kulorna och vimpeln som jag pysslade ihop. Men en del nytt har tillkommit (och nej, det blev inga rosetter som jag pratade om i måndags. Än. Jag har köpt sidenband, så de kanske knyts en del rosetter där i helgen om jag får feeling).
Halmdekorationer känns ju så traditionellt som det bara går. Jag köpte en ask med mängder av sådana i olika former - bockar, stjärnor, änglar, kottar och krumelurer. Gillar stjärnorna bäst!
Och små bjällror för en femma styck. Ett sånt där loppisköp som jag blev extra glad för. Tänker att de kommer att få hänga med jämt, för de känns så juliga och klassiska att de kommer jag nog aldrig att sluta gilla.


  • Jul

Gillar

Kommentarer

Instagram @nikelinds