Lördag


EGENTLIGEN VAR DET en väldigt trött och ledsen lördag igår. Den här veckan har verkligen inte varit en av livets bästa. Dessutom var det väldigt grått, regnigt och blött ute igår när jag vaknade. Igen. Det har ju vart grått hela veckan, och verkar fortsätta så.


Men desto större anledning att verkligen göra något bra av dagen. Och jag lyckades rätt bra. Det enda smolket i bägaren är att jag inte fick något plugg gjort, trots att jag verkligen, verkligen skulle behövt det. Men å andra sidan behövde jag verkligen, verkligen vila och göra härliga saker också.

Jag åt god sopplunch ackompanjerad av härlig musik med mamma ute i regnet och dimman på Frejas Bakeri. Sedan fick jag med mig min syster Andrea ut i skogen för att plocka mossa och ris. Köpte hyacinter. Och nu är det faktiskt lite vinterpyntat här. För det var så vi bestämde, Andrea och jag, att detta inte är julpynt. För det vore alldeles för tidigt. Detta är det som kallas vinterpynt.

Sen tog jag en snabb promenad. Kom in, bakade bröd och lagade linsgryta. Jag höftade bara ihop rotsaker, kryddor, tomat och röda linser. Det blev rätt bra faktiskt.


Gillar

Kommentarer

Instagram @nikelinds