LoppisåretNÄR JAG LÄSTE om alla loppisskatter inne på Elsa Billgrens blogg blev jag så sugen på att se över vilka fynd jag själv gjort i under året. Loppissommaren 2019 var verkligen lyckad. Eller ja, inte bara loppisbiten, utan hela livet var liksom så härligt i somras. När jag ögnar igenom mitt bloggarkiv från sommaren blir jag helt varm i själen. Under somaren var jag mest alldeles pirrigt kär i Daniel, hade oändligt med ledig tid och gjorde massor med härliga utflykter. Och mitt i det gjordes några av de bästa loppisturerna i livet, hittade så många fina saker som jag är säker på att jag kommer att älska länge.

Den här fångsten som jag hade med mig i den fullproppade bilen hem från sverigesemestern är ju bara helt magisk. Keramikvasen, lampan, spegeln glasen, dessertkuporna. Bara sånt som jag inte vill leva utan. Dessutom inköpta på tokiga, udda och alldeles underbara loppisar som vi besökte på vår alldeles perfekta semester. Så inte nog med att de är härliga saker, så kommer de också vara minnen från min och Daniels allra första semester tillsammans.
Både dessertskålarna och glasen står i stugan på Rosengränd just nu och bara VÄNTAR på att få flytta in i huset och användas. Om några veckor ska jag ordna vinprovning med några vänner. Då ska de nog få sitt välkomstbubbel i ett glas med grön fot. Jag längtar!
Fåtöljparet som jag hittade på tredje våningen i en gammal lada utanför Sollefteå beundrar jag dagligen. Tack till de bruna, fula dynorna som gömde den tjusiga stommen. För om någon annan förstått hur fina dessa fåtöljer är så hade de omöjligt kunnat stått kvar och vänta på att jag skulle köpa dem.

De här tre ljusstakarna i silver tycker jag också så mycket om. Och som med mycket annat bara kliar det i mig av längtan att få använda dem i huset. Åh. Nu spricker jag snart.


Gillar

Kommentarer

Instagram @nikelinds