Längt


Den har väckts igen nu, min enorma längtan 50 mil norröver. Efter ett riktigt hem. Ett hem att slå rot i. Åh. Det värker i mig när den sätter in.Det känns därför skönt att veta att det är inom räckhåll. Om ett år är vi faktiskt färdiga här i Karlstad. Om ett år håller Johan antagligen, förhoppningsvis, på att landa ett jobb i Östersund. Om ett år kommer jag nog ägna mer tid på Hemnet än på studielitteraturen. Det är nästan lite som att det går att sträcka ut handen och snudda lite vid det.


Men å andra sidan försöker jag att hejda mig, stanna i nuet. För det är faktiskt ett år kvar här. Och under det året vill jag ju ha det bra här. Så då försöker jag istället tänka på hur jag ska göra vår sovdel i vårt enda rum mysigare, och om jag kanske ska sätta några smultronplantor i den stora krukan på balkongen.


Det bästa för mitt välmående är att leva i det som är nu. För hittills har livet, sen jag tog studenten, i princip aldrig blivit som jag tänkt och planerat. Så trots att min längtan efter att bygga bo i Jämtland är min allra största, så försöker jag allt jag kan att inte låta den göra att mitt liv just nu inte känns tillräckligt.


Alla bildkällor finns här.

Gillar

Kommentarer

Sandra,
Åh, fy sjutton vilka ljuvliga och inspirerande bilder! Blir så sugen på ett somrigt och ljust hem nu 😃
atilio.metromode.se

Instagram @nikelinds