Januaris hemmaprojekt


- Har köpt en ny lampfot som är så himla fin. Måste visa den sen för det var världens fynd! Och till den fina lampfoten duger inte vilken lampskärm som helst, den måste vara perfekt. Rätt färg, material och storlek. Och helst inte för dyr, hälsar plånboken. Har insett att jag nog får göra en själv om den ska bli som jag vill.

- Jag har hittat en så fin almanacka för utskrift hos en tjej som är så duktig på att illustrera. Ska försöka mig på projektet att skriva ut den i samma storlek som min kom ihåg-tavla. Tavlan är ju varken a4 eller a3 eller något annat standardmått, så det känns lite pyssligt. Eller någon som har något bra knep?

- Vårt soffbord är målat i en matt färg. Inser nu varför färghandeln rekommenderar blanka lackfärger för sådana ändamål. Det har blivit massa repor och märken i bordsskivan, och det är inte alls fint. Lackfärg nästa, helt enkelt.


- Och så var det det där linneskåpet som skulle bli grått. Inget stort projekt alls då jag har allt jag behöver hemma. Men ändå så gör jag det inte? Antagligen för att jag inte känner mig hundra på färgen.


- Jag har bestämt mig för ett nytt virkningsprojekt. Tidigare har jag virkat små (nåja) babyfiltar, men nu vill jag virka en "riktig" filt i stort format. Ett evighetsprojekt? Ja, kanske. Men när jag virkar känner jag mig inte stressad.

Gillar

Kommentarer

Stina - Stinas tillvaro,
Men vilka spännande projekt du har på gång. Ska bli kul att se slutresultaten sen 😊
stinastillvaro.se
nikelinds
nikelinds,
Vad kul att du tycker det! Ska hålla er uppdaterade 😊 Tack för att du kikar in!
nouw.com/nikelinds

Instagram @nikelinds