Jag älskar grusHELGPLANERNA FÖLJDES TILL punkt och pricka. Äppelpajen blev bakad, odlingslådorna byggda, lingon plockade och hjärterösten är lagd. Och så har jag svettats och grävt på Rosengränd.


Ser ni där till vänster om huset och grusläggningen? Där har jag grävt upp hela vägen förbi odlingslådorna för att lägga grus även där. Jag älskar grus. Tycker att det är så himla fint. Och så blir det mer en trädgård när det är mer grus och rabatter än gräsmatta.
Svårt att fota i det starka motljuset, men här kan man ana lite hur det är grävt. Runt odlingslådorna har det varit gräsmatta och bakom dem fanns en gång av stenplattor. Nu är det bara sand och jord där. Men åh, så bra det kommer bli! Längtar tills det är färdigt. Då ska jag visa bättre före- och efterbilder.
Och här syns de nya odlingslådorna. De ligger där de är tänkta att ligge och är större och lägre än de som redan finns. Tanken är att jordgubbarna ska få flytta dit. Vi hade alldeles för lite jordgubbar i år så större lådor behövdes.

Till höger om lådorna står våra två bodar (förråd/snickarbod och sovbod). Jag är lite sugen på att göra en gång från den befintliga grusgången, förbi lådorna och ner till sovboden. Sen vill jag sätta ett träd ungefär där Lexie ligger och göra en rabatt någonstans där. Ska nog prova att måla upp med sprayfärg för att få ett bättre hum om hur det skulle kunna se ut.


Gillar

Kommentarer

blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Men ja!! Gången och främst trädet låter som en superidé!!
nouw.com/blackandwhiteliving

Instagram @nikelinds