Hyllor och solTVÅ SAKER SOM gör mig glad på den här bilden är 1. SOLEN som skiner långt in här i huset. Den här väggen har vi liksom aldrig sett i solljus. Vilken lycka! 2. Hyllorna som äntligen är uppe på väggen. (ja, det saknas fortfarande målning av konsoller och undersidor och sådana grejer). Det var en av de första sakerna som vi bestämde när vi flyttade in, att vi vill ha bokhyllor på den tomma väggen vid kaminen.
Ja, här snackar vi tomt och kalt. Denna bild är tagen för bara några veckor sedan, men i just denna vinkel ser det ju ut som att vi knappt flyttat in.
Så mycket mer trevligt och ombonat nu tycker jag. Med böcker, tidningar och alla små saker som gör ett hem till ett hem. Den här typen av hyllor har följt mig genom alla mina hem. Från den fula lilla studentlägenheten på 23 kvm i Norrköping (mitt första förstahandskontrakt på en lägenhet!). Då såg det ut så här. Påminner om att det var en tid innan gemene man fotade snygga bilder på sitt hem. Lite befriande ändå.
Allt material till hyllorna visade det sig att vi redan hade i våra gömmor. Både konsoller och hyllplan. Väldigt praktiskt att taga vad man redan hava!


Gillar

Kommentarer

emiliamillan
emiliamillan,
Halloj! Jag har tappat bloggläsandet (och skrivandet för den delen), kände att jag saknar bilder och texter som känns genuina och HÄRLIGA. Kom att tänka på två personer. Dig och Johanna Bradford! Så hej, nu ska jag läsa ikapp!
nouw.com/emiliamillan
nikelinds
nikelinds,
Meeeeeen för gulligt <3 Vad glad jag blev nu!
nouw.com/nikelinds
poppy
poppy,
Wow. Så. Fint. Och verkligen så du!! Det är så roligt, för även fast vi har en helt annan stil än ni hemma blir jag ändå så inspirerad varje gång du visar hur fint och ombonat du alltid lyckas göra det! Kram!
nouw.com/poppy
nikelinds
nikelinds,
Eller hur! Detsamma tillbaka till dig! Jag blir ju också så inspirerad av ditt businessdriv och snygga klädstil <3
nouw.com/nikelinds

Instagram @nikelinds