Höst utan förskolekänslaJAG TYCKER ATT det är lite svårt med dekorationer så här års. Efter sommarens överflöd och ljusgröna, yviga, härliga buketter och innan julens mörkgröna, mysiga, stämningsfulla arrangemang är det liksom ganska tomt. Jag vill dekorera för någonting! Och höstpynt är faktiskt inte lika lätt och självklart.


(Och innan någon hinner föreslå halloween och pumpor kan jag upplysa om att det är den ointressantaste och... osnyggaste, för att vara ärlig, högtiden enligt mig. Nej, halloween har aldrig varit min grej.)
Det är ju härligt att ta in naturen, men det blir lätt lite väl pyssligt och duttigt och förskolekänsla när man gör det tycker jag. Jag vill gärna att det ska vara stilrent och snyggt också. Och rejält. Och så är det ju skönt om dekorationerna håller ett tag. Att ta in grenar med vackra höstlöv som torkar ut på någon dag har jag gjort förr, och det var ju rätt meningslöst.

Igår tog jag i alla fall med mig vovven ut i skogen och plockade kottar som jag sen stoppade i en vas. Det blev fint tycker jag. Men det behövs något mer!


Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Här är en som också HATAR halloween. Ska dock ge mig in i att karva pumpor för My's skull. Wish me luck...... Tycker kottarna blev jättefina! 🖤
nouw.com/moafidelie
nikelinds
nikelinds,
Haha, a mum gotta do what a mum gotta do 😉 lycka till. Skönt att bonda med någon över den tråkhögtiden, förresten. 😘
nouw.com/nikelinds
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Det blev ju hur fint som helst!!! Jag är inte heller särskilt glad för självaste halloween men jag brukar köpa mig ett gäng små pumpor i gröna, mörka, vita, gula toner. Allt annat än orange vill säga och det är fint att dekorera med på matbordet enligt mig 😘
nouw.com/blackandwhiteliving
nikelinds
nikelinds,
Det ligger någonting i det du säger! Det är just det där grälla, orangea som jag har lite svårt för. Men pumpor i mer dova naturfärger kan nog vara en idé! 😘
nouw.com/nikelinds
emiliamillan
emiliamillan,
Haha! Igenkänningsfatkorn med löv som torkar och när det plötsligt ser ut som att det bor fem barn i lägenheten. Men wow, superfint med kottar! Det ska jag plocka in. Lite grankvistar kanske? Eller blir det jul direkt då. Och gröna och mörka pumpor som Jonna snackar om👆🏼👏🏼. Fint fint fint!
nouw.com/emiliamillan
nikelinds
nikelinds,
Kottar kan man lita på - de vissnar inte 😃 Grankvistar blir det alldeles säkert, men inte riktigt ännu.. Ja, det var ett bra tips av henne. Men tack <3 Blir så himla himla glad av dina fina kommentarer!
ps. Blogga mer! ds.
nouw.com/nikelinds
emiliamillan
emiliamillan,
Haha åh! Jag blir minst lika glad av dina 💛
nouw.com/emiliamillan

Instagram @nikelinds