Hit ska vi flytta


HÄR KOMMER EN liten tjuvkik på vår nästa lägenhet. Jag ligger och bläddrar bland de få (och väldigt dåliga, mörka och gryniga) bilderna jag har mest hela tiden. Planerar, drömmer och längtar. Så jag tänkte att det kanske kan vara kul även för er att se? Så ni har ett litet hum om vad det är som jag längtar till.

Båda bilderna ovan är tagna i sovrummet. Bredvid sängen, bakom där bilden till höger är tagen ifrån finns två inbyggda garderober som syns på bilden till vänster. Tycker det är fint att det ser ut att vara dubbeldörrar som ska leda till en härlig sal eller något, fastän det bara gömmer sig två tråkiga garderober där bakom. Funderar på om det går att byta till några snyggare handtag på dörrarna i alla fall (eller är sånt jättesvårt? Hehe)

Som ni ser är det en hel del fönster i rummet. Tyvärr tycker inte jag att det är så fint. Mest för att fönstren är så fula, kanske inte så mycket för att de är många. Men sen har jag lite svårt för det här med fönster i hörnet. Ja ja. Det blir nog en hel del gardiner där i alla fall (som jag skrev om här). Och så ska vi sätta upp skydd så man slipper se de fula elementen.

Jag har bestämt att vi ska måla om. Trots att den randiga tapeten egentligen är fin, så är den inte riktigt min stil. Helst hade jag velat gå loss helt. Bytt golvlister och satt upp tak-dito. Bytt fönsterbräden från de i mörkgrå marmor, som ger en känsla av att vara i klassrummet på skolan, till vita i trä. Parketten är ju superfin, men jag vill helst ha brädgolv.
Men det är ju bara en hyresrätt så man får väl hejda sig någonstans. Kanske.

  • Hemma

Gillar

Kommentarer

blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Superfin!! 😍 byta handtag är inte alls svårt så det tycker jag absolut att du ska göra. Eller så gör du en budgetvariant och skruvar loss dom för att sen spraya i valfri färg. Går hur bra som helst det med 😊
nouw.com/blackandwhiteliving
nikelinds
nikelinds,
Åh vad bra! 😊 Då blir det nog ett byte!
nouw.com/nikelinds
linnearosengren
linnearosengren,
Men åh så himla ljust och fint det ser ut! Förstår att du med längtar! 😍😍
nouw.com/linnearosengren
nikelinds
nikelinds,
Jaaa, så jag går av!
nouw.com/nikelinds

Instagram @nikelinds