Framsteg

ATT ANLÄGGA EN grusgång kan bli en ganska utdragen historia, har vi fått erfara. Nu är det en månad sen projektet inleddes, och än är vi inte klara. Det är så mycket detaljer och småfix som skall ordnas med som man inte tänker på från början. För att inte tala om all tid som läggs på att åka runt och köpa/hämta/ordna med allt som behövs för att ens kunna sätta igång med arbetet!

Men idag har i alla fall gjorts framsteg. Så här såg det ut när jag fotade huset innan frukost:Och nu ser det ut så här:Jag började dagen med att ta släpvagnen och hämta ett lass grus till gången. Sedan följde ett svettigt pass där jag gick med skottkärra efter skottkärra med grus från släpet till gården. Så härligt med ett ordentligt arbetspass, men tydligen var det något som imponerade på granngubben som tyckte att jag var "tufffare än vad jag ser ut" (tar man det som en komplimang eller förolämpning?).


Nåväl. Sedan blev jag bjuden på världsgod lunch av mamma och efter det åkte vi och köpte färg (och gick på loppis, hihi) så att jag kunde påbörja ommålningen av ytterdörren. Lyckades väl med mitt val av färg tycker jag. Jag ville inte ha en för "tung" grönfärg. Inte för mesig men inte heller för skarp. Inte för grå, inte för gul och inte för mörk. Denna blev perfekt, den är aningen ljusare i verkligheten.Jag har även jobbat på med den lilla trappen som skall leda upp till fikaplatsen på sidan om entrén. Tror det kommer bli så himla bra detta!


Gillar

Kommentarer

poppy
poppy,
Men alltså ååh vad fint det blir! Ni är så grymma! 😃
nouw.com/poppy
sofiewidegren
sofiewidegren,
Det blir ju sån skilldnad! Heja er!😍
nouw.com/sofiewidegren
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Ser ut att bli helt underbart 😍
nouw.com/blackandwhiteliving

Instagram @nikelinds