Första hyacinterna


EFTER GÅRDAGENS INSPIRATIONSDOS på Pinterest kunde jag inte hålla mig ifrån att ta med mig ett gäng hyacinter hem ifrån Ikea idag. Vi var ju ändå där liksom. Amaryllisen får gott vänta ett tag till, den är ju helt klart juligare än dessa små gröna och vita lökar, enligt mig i alla fall.

Så nu är det vinterpyntat på köksbordet med andra ord, vilket gör mig till en aningen gladare människa :-)

Annars känner jag mig lite trött så här på förhand. Jag har jobbat tisdag och onsdag, och är ledig idag. Sen väntar fyra dagars jobb igen. Och däremellan ska plugget hinnas med. Och så en personalfest med jobbet i helgen. Och så vill jag ju uppdatera härinne, vilket också blir svårare och svårare ju mörkare det blir ute.
Men det ska nog gå bra, det är bara under en begränsad period det ska vara så här. Jag och Johan har bestämt att vi båda ska försöka jobba så mycket som möjligt nu framöver. Vi kommer nämligen att stå med dubbla hyror nu i några månader (vet inte om jag skrivit något om det tidigare, men vi kommer i alla fall att göra vårt lägenhetsbyte i Östersund i månadsskiften november-december, och sen valde vi att inte hyra ut nästa lägenhet i andra hand. Så då kommer vi alltså ha både den och lägenheten som vi bor i här i Karlstad att betala för), så alla extraslantar är varmt välkomna! Det kommer alltså bli lite jobbigt och intensivt nu ett tag, men sen när vi flyttar hemåt tror jag att lugnet kommer lägga sig igen.

Gillar

Kommentarer

sofiewidegren
sofiewidegren,
Åh va härligt! Det är så fint att dekorera med hyacinter! Får nog också ta mig till Ikea 😍
nouw.com/sofiewidegren
nikelinds
nikelinds,
Jaaa, gört! Det är ju helt klart okej att sätta igång nu 😊
nouw.com/nikelinds

Instagram @nikelinds