Header


NEJ, DET HÄR gick ju inte så bra. Det var visst inte alls helt enkelt att hålla liv i en blogg när man flyttar ut till en stuga utan internet. Vi ska åtgärda det, för internet kan vi ju inte vara utan i sommar.

Imorgon har vi bott ute på Rosengränd i en vecka. Faktiskt en rätt så jobbig sådan. Det har varit stressigt att knyta ihop både flytt- och skol-säcken. Dessutom har det varit kallt och jag har varit trött. Hoppas att det vänder nu. Det känns som att det vänder nu. Nu ska livet förhoppningsvis få kännas lite enkelt framöver.

Här är lite saker som hänt under veckan:


Vi har skördat våra första rabarber! VÅRA EGNA. Första gången i livet jag skördar rabarber från min trädgård. Bra känsla! De blev till en paj.


Lexie har njutit av livet ute i solen på gräsmattan <3

Vill dock förtydliga att ja, vi hade sol i söndags. Det var skönt! Men i övrigt har vi fortfarande mars-väder här (typ) och jag går faktiskt sönder lite av det faktum att det första året jag har en trädgård så låter våren vänta på sig av bara sjutton. När ska syrenen få slå ut här? Hur ska mina tomater kunna växa om de inte får någon värme? När får jag packa undan dunjackan? Kommer vi att frysa ihjäl?


Och så har jag ätit jordgubbar med grädde för att fira att sista hemtentan för terminen är skriven. Också bra känsla! Det ska bli så ljuvligt att "bara" jobba nu i några månader framöver.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@nikelinds