En hälsning från livet

GLAD, SOLIG MÅNDAG!

Önskar att jag kunde känna mig fri och bara njuta fullt ut av det ljuvliga vädret, naturen som sprängs av grönt och alla ljuvliga dofter. Just nu känns det som att heltidsjobb och heltidsstudier i kombo svärtar det där härliga en del. Ikväll väntar inläsning för min del. Men sånt är livet!

Jag har i alla fall haft en så himla bra helg som bjudit på det mesta av livets goda. Så nu ska jag göra något som inte sker allt för ofta här i bloggen - jag ska bjuda på lite snapshots från L I V E T (annars är det ju mest inredning och kolonilott här).


Har fått hänga med de här två + pappan Micke <3 Både i onsdags och i lördags dessutom! Så tacksam att få lite tid med dem. De bor nämligen i Umeå. Och det är en av livets stora sorger, att inte ha dem i samma stad.

I lördags hade vi en magisk dag i Mickes föräldrahem i Norderåsen. De andra pysslade med altanräcket och jag fick hänga med Majken. Sen åt vi grillunch med helt otrolig utsikt. Från kullen där vi satt hade vi utsikt över typ alla fjäll i hela världen. Magi.


Sen svirade jag om till blommig kjol och åkte på 50-årsfest i en lada. Då kan det se utför så här! Det var en sån där idyllisk sommarkväll och en riktigt lyckad tillställning, och jag hoppas att kvällens huvudperson kände sig ordentligt firad.

Jag, som brukar vara den som blir trött och vill gå hem vid tio, elva-snåret, dansade till efter klockan tre på natten! (Smärtan i fötterna kom inte förrän dagen efter. Men då kom den med råge).Och så har det ju så klart hängts på Rosengränd. Äntligen är vi igång med ommålandet av stugan. Förhoppningsvis blir det färdigt till helgen.

Bästa bonusen är att cykelvägen till koloniområdet är den finaste vägen jag vet. Ja, faktiskt. Är helt förbluffad över att världen kan vara så vacker. Prunkande grönska, en gnistrande sjö och fina hus att titta på.

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Saknar dig redan. Som vanligt, som alltid!

Instagram @nikelinds