En fredagHADE EN SÅN underbar fredag den här veckan. Gjorde bara saker som ger en sån där innerlig må bra-känsla. Ni vet, en kroppslig känsla ända inifrån och ut.

Att solen sken gjorde ju inte saken sämre. Visserligen blåste det storm ute. Men ljuset var där och det betyder ju så mycket i januari. Det ljusaste rummet här hemma är sovrummet. Och det är så vackert när strålarna bryts i det bubbliga glaset i fönstren.


På bilden syns sänggaveln som jag gjort själv av plywood som blivit över efter ett annat bygge, ett täcke för att göra det lite mjukt och ett gammalt linnepåslakan som det gått hål på. Bra återbruksinsats ändå! Sängbordet har jag hittat på loppis. Älskar de gamla knopparna, men funderar på att byta toppskivan till en stenskiva.


Hela förmiddagen satt jag och pluggade. Ekonomikursen som jag läser just nu är rätt så svår, jag har ju helt fel tänk. Jag tänker mer på människor och hur vi mår och varför vi gör som vi gör och så, snarare än att ställa upp figurer som visar på samhällets aggregerade efterfrågan. Men det är så himla intressant och roligt att lära sig detta.

Sedan gav jag mig ut i stormen för att göra ett träningspass. Så stolt över mig själv! Inte bara för att jag faktiskt tar mig iväg och tränar, utan för att jag också lyckas göra bra pass också. När jag skulle gå från gymmet så skakade benen och jag var osäker på om de ens skulle bära mig hem. Men det gjorde de som tur var. De bar mig också vägen förbi blombutiken där jag köpte finfina ranunkler och lite ris.


Sen mötte jag upp Ida. En av mina närmaste vänner och troligtvis den person som jag upplevt mest tillsammans med. Vi har inte bott i samma stad sen gymnasiet och det har varit så himla tråkigt att inte ha henne nära. I höstas när hon och hennes Micke varit här och ätit middag när de var hemma i Jämtland och hälsade på, skrev jag här i bloggen att jag önskade att de kunde komma tillbaka varje lördag . Och vet ni? Nu kan de det! För de har flyttat hem!! Hurra!!!


Vi köpte i alla fall lite chark på Saluhallen, en flaska bubbel och gjorde världens godast jordärtskockssoppa. Och så pratade vi. Och pratade. Så glad att hon är här nu <3  • Livet

Gillar

Kommentarer

poppy
poppy,
Låter som världens härligaste fredag <3 Så snyggt med sänggaveln! Jag är så trött på vår som vi har nu men vet inte vad jag vill ha istället. Detta var en väldigt bra idé, ska visa för manen här hemma och se om han kanske kan tänka sig något likanande! 😊 Kram på dig!
nouw.com/poppy

Instagram @nikelinds