Dags att uppdatera garderoben


INFÖR DEN HÄR säsongen (och mitt nya liv, hihi) har jag bestämt mig för att en gång för alla ta tag i garderoben och bygga upp en hållbar, genomtänkt garderob som endast innehåller plagg som jag älskar och använder och som passar med varandra. Så trött på dessa mängder med kläder som aldrig används. Vet inte hur många gånger jag sagt och tänkt på det, men det har liksom inte blivit av. Jag tycker nämligen att det är såhåhååå tråkigt och jobbigt att köpa kläder, och dessutom har inte studentekonomin tillåtit några utsvävningar. Men nu! Nu är det dags.

Inköpslistan ser ut ungefär såhär:

✓ En snygg, klassisk höst- och vinterkappa. För någon vecka sedan slog jag till på en fin från Carin Wester på Åhléns. Mycket nöjd!

✗ De P E R F E K T A stickade tröjorna
- varför är det så svårt att hitta? Mina önskemål är 1. Skön och bra kvalitet. 2. Fin passform, gärna sprund i sidorna och en lagom urringning för att kunna ha en skjorta under. 3. Inga krusiduller.

✗ Klassiska stövletter. Har tidigare kört på varianten med grov sula och rund tå, nu är jag sugen på en nättare variant med spetsig tå en liten klack.

✗ Riktiga jeans - det är hög tid att gå vidare från stuprörsjeansen som jag kört på med av gammal vana liiite för länge nu.

En vit skjorta med det lilla extra har jag hittat på Lindex.✗ En blå skjorta med det lilla extra.
Min förra favorit (som otippat nog köptes på Bikbok) har hängt med i måååånga år nu och börjar liksom ha gjort sitt.

✓ En jobb-/skolväska med plats för allt man kan behöva under en dag. Jag troor att jag hittat rätt! Har sökt en axelremsväska i lagom storlek som INTE ser ut som en portfölj eller datorväska. Köpte en från Åhlens märke Wera förra veckan. Nu är det upp till bevis om den rymmer det jag behöver till vardags.

✗ Ett gäng vardagsblusar med lång ärm.
Har några favoriter i garderoben redan, men behöver ett par till att komplettera med.

Mössa och skinnhandskar. Handskar är inget problem att hitta, men mössa däremot. Helt klart lättare sagt än gjort! Såg filmen Stepmom med Juia Roberts, och hennes karaktär hade en del snygga outfits, bland annat en där hon bar en så snygg mössa. Kan inte sluta tänka på den.

✗ Bastoppar i svart, vitt och grått. Vilket märke är bäst där?Något annat som absolut behövs i en hållbar vardagsgarderob?


Gillar

Kommentarer

Hannah
,
Riktigt bra grejer! Skulle rekommendera en svart enkel klänning i perfekt längd som du kan klä både upp och ner samt svarta kostymbyxor. De är enkla att matcha och ger ett mer uppklätt intryck, men kan likväl matchas med en snygg T-shirt.
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Kostymbyxor! Jag levde i mina innan jag blev gravid 😍
nouw.com/blackandwhiteliving
Linn
,
Nike! COS har bästa bas t-shirtsen
poppy
poppy,
Ååh fantastiskt inlägg, jag är SÅ inne på samma spår! Kolla stickade tröjor från Samsøe Samsøe, tycker de har många fina och de är inte riiiktigt lika dyra som typ Filippa K och liknande. Sedan har jag hört att Dagmar har riktigt bra t-shirts, är sugen på att slå till på en egen. Kolla efter t-shirts med mycket lyocell! Den här listan får du gärna uppdatera under tiden du bockar av den!😃😍
nouw.com/poppy

Instagram @nikelinds