Att fylla tjugofem


SÅ HAR JAG fyllt 25 år till slut. Och det gick alldeles strålande! Fick äta gott, packa upp en hammock som jag beställt och som lämpligt nog levererades på min födelsedag och öppna presenter som var så himla generösa och undrat hur jag kan vara värd det? På bilden står ett paket som skickats från min fina Karin i Helsingborg. Sturehofs krukmakeri stod det på paketet. Ni hör ju!


Men det var också en otroligt varm födelsedag. En för varm dag. En doft av brand låg över staden hela dagen och solen lyste alldeles röd genom röken. Känns så sorgligt och konstigt att skog, mark och hus brinner och att så mycket förstörs för så många. Nej, jag kan inte alls njuta av värmen och regnbristen.


Nåväl. Nu sitter jag på ett tåg mot Göteborg för några semesterdagar hos min syster. Tyvärr har vi inte riktigt haft flyt med resan. Bokade nattåg i hopp om en smidig resa. Men först blev tåget som vi skulle åkt en del av sträckan inställt och vi fick boka nytt mitt i natten och blev så två timmar försenade. Jag var så där lagom nöjd när jag satt strandad på tågstationen i Gävle klockan halv fyra med den vetskapen. Och nu, ja tror ni inte att det nya, ombokade tåget också är sent?! Usch, så trött jag blir.  • Livet

Gillar

Kommentarer

Instagram @nikelinds