Årssammanfattning: Juni - augusti


TROTS ATT JAG var ledsen över att ha blivit utan jobb och dessutom provat två andra arbetsplatser som jag inte alls gillade började ändå sommaren bra. Eller egentligen var faktiskt hela sommaren fin och bra nu när jag ser tillbaka på den.

Jag och Johan förlovade oss! Den tionde juni skedde det och jag var kärare än någonsin. Livet kändes fullt av möjligheter och jag bara längtade efter allt det kommer att bjuda på.


Sedan kom min lillasyster Andrea och hennes kille hit. Andrea och Johan sprang Karlstad Stadslopp och sen var vi ut och åt på kvällen. Tycker så mycket om dem!


Strax därefter åkte vi hem till Jämtland, firade midsommar och gick sommarpromenader. Ville aldrig lämna min kära hembygd.


Men så fick vi lov att återvända till Karlstad ändå. Möttes av tomatplantor som växt som sjutton, gick på Putte i Parken och jag tog tag i massa projekt nu när jag hade tid över. Fick massa inredningsinspiration och ville ändra på allt, vilket ju såklart inte gick. Men däremot kunde jag känna att jag landade i min inredningsstil till slut.

I mitten av juli bakade jag mitt första surdegsbröd och blev helt fast. Att baka med surdeg kan vara det roligaste - och godaste - som finns. Så glad att jag bestämde mig för att lära mig!


Jag fyllde 23 år samtidigt som Johans föräldrar var här på besök. Vi firade med tårta här hemma och dagen efter gick vi ut och åt. Och jag hade på mig min bästa klänning.

I övrigt var juli varmt och soligt och jag fick massa fräknar på näsan. Jag dagdrömde om sommartorp, vi badade i Vänern och gick på bakluckeloppis varje vecka. Och jag plockade massa bär, blåbär, hallon och smultron och kände mig så himla rik.
Jag fick reda på att jag kommit in på SYV-programmet och längtade nästan så jag dog efter att få börja skolan. Jag började nämligen känna mig rätt uttråkad av att bara gå här hemma hela dagarna.


Som tur är kom mamma och hälsade på i början på augusti. VI var på Sandgrund och på Gustavsviks Herrgård och spanade in allt det fina. Men sen gick nästan hela augusti åt till att bara väääänta på att få åka till Stockholm och börja skolan.


Och till slut var jag där! På helt rätt plats i livet.

Gillar

Kommentarer

Angelicashem
Angelicashem,
Vad härligt! ❤
nouw.com/angelicashem
Andrea
,
Tänkte skriva att vi kommer tillbaka i sommar, men då bor ju ni här 🙂

Instagram @nikelinds