Allt det bästa är kvar


P
å sistone har jag tänkt mycket allt bra och fint och härligt som ligger framför mig. Hela livet är liksom kvar. Jag är 23 år och det känns som att det inte kan finnas någon bättre ålder. Jag har lagt massa jobbigt som man bara måste gå igenom bakom mig - typ gymnasietiden som egentligen bara gick ut på att försöka passa in. Och att sen ta studenten, utan ett enda uns av vemod utan bara lättnad. Och så de där första åren i vuxenvärlden, utan en aning om hur livet egentligen ska fungera. Sen att vara yngst på jobbet och inte bli tagen på allvar eller få säga till om någonting, att flytta till en ny stad och känna mig ensammast i världen, att flytta hem igen och vara mer förvirrad än någonsin - och nu känns det som att landa och bara ha allt härligt kvar.

Jag är så glad att livet bara blir bättre och roligare. För det blir det. Hela tiden. Jag har fått koll på vem jag är (förlåt, så klyschigt men ändå så viktigt), jag blir mer kär i Johan för varje dag och jag njuter av min vardag. Det är en fin känsla att vakna på morgonen och vara tacksam för att jag har det så bra. Och att sen tänka på det som inte ens hänt än, att köpa vårt drömhus, när vi får våra första "riktiga" jobb, bilda familj och att bygga upp en stabil och härlig tillvaro tillsammans.


Och den här personen vill jag dela allting med. Min bästa vän, min kärlek och sen en vecka tillbaka även min fästman.


Gillar

Kommentarer

johanna
,
nej men vad roligt! grattis till er! och vad fantastiskt fina ni är 😊
kram
nikelinds
nikelinds,
Taaaack <3 <3
nouw.com/nikelinds
WeddingBride
WeddingBride,
stort Grattis ! Jag ska gifta mig nästa år ! Du får gärna följa min blogg <3 hade varit guld värt! så kanske du kan få tips o liknande vad som är bra och tänka på inför ett bröllop! ju tidigare ni planerar desto bättre <3 ha en underbar måndag<3 All kärlek från mig ^^
nouw.com/weddingbride
emmahq
emmahq,
Åh, stort grattis!
nouw.com/emmahq
nikelinds
nikelinds,
Åh, vad jag är dålig på att svara på kommentarer. Men tusen tack fina du!!
nouw.com/nikelinds

Instagram @nikelinds