Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I söndags var jag, min kompis och hennes syster och bowla på kvällen, Jätte mysigt.

När jag kom hem gick jag till Ingrid och så sov jag där. (Lite nattmat är aldrig fel.)

Dagen efter mötte vi upp Marielle och så gick vi upp till ymer där vi åkte längdskidor.

Senare på kvällen gick jag och Ingrid till Ica och köpte lite smått och gott.

Sedan hade vi en lite myskväll och kollade på ”pojken i den randiga pyjamasen” som var jätte hemsk och jag tycker alla borde se den.

Dagen därpå vaknade vi runt ett tiden och så åt vi frukost och sedan gick jag hem. När jag kom hem plockade jag undan lite i mitt rum och nu ska jag bara vila och äta lite för jag lite senare ska träna.

( TACK till alla som gjorden dessa tre dagarna så bra)

Likes

Comments

gul hoddie - H&M

orange stickad tröja med mönster - H&M

svarta skor med vita remmar på hälen där det står ”GRL CRW” - H&M

Svarta utsvängda byxor med vita streck - H&M

En röd och vit randig långarmad tröja. - H&M

2 par nätstrumpor röda & vita. - H&M

Högmidjade Jeans. - H&M

Likes

Comments

Jag kan ju säga så att helgen kanske inte började på topp men den slutade bra iallafall.

I Lördags åkte jag, min mamma, en av mina lillasyster och en av mina storasyster upp till skövde för att jag hade DM (distriktmästerskap) i konståkning. Det började då med att vi kom ganska sent för att det var snöstorm och flera cm snö på vägen och det svårt att ta sig fram. Sedan åkte jag mitt kortprogram som inte gick så jätte bra. (och ni som inte visste det så tävlar man i två program ett kort och ett lite längre, de poäng man får från de programmen slår man sedan ihop med varandra vilket ger det slutgiltiga resultatet.)

När jag hade tävlat var meningen att vi skulle åka hem men eftersom det var svårt att köra och jag skulle tillbaka dagen efter så bokade vi ett hotell.

sedan åkte vi ner till ett köpcenter en snabbis för att köpa lunch men det slutade med att vi kom hem med en stor kasse kläder också. (De kläderna kommer i ett annat inlägg hör på bloggen så håll utsik.)

På kvällen åt vi middag på hotellet och så hade vi en liten mellomys med några andra från Borås som också sovöver. (Vem tycker ni var bäst änn så länge på mellodifestivalen?)

På söndagen gick vi upp jätte tidigt för att jag skulle tävla. Men vi hann få i oss lite hotellfrukost iallafall.

Efter jag hade åkt mitt långprogram som också gick dåligare än mina förväntningar så åkte vi hem. ( men man får ju tänka possetivt och att det kommer en ny tävling snart igen.)

När jag sedan kom hem så åt jag först sedan åkte jag, Tilda (min kusin), sol och mamma ner till stan en snabbis för att Tilda skulle fota mig och sol lite och så köpte jag en tröja på H&M.

sedan hade jag en fortsatt bra kväll, vilket jag hoppas att ni också hade det.

(Skriv gärna i kommentarerna vad ni gjorde i helgen.)

Likes

Comments

Hejsan svejsan allihopa!

Som ni kanske ser på titeln så ska jag skriva 12 saker om mig som ni kanske inte vet. Jag gjorde även en omröstning på instagram och frågade vad ni ville att jag helst skulle skriva om och då var det detta alternativet som fick flest röster.

Så nu kör vi.

1. Jag har haft tandställning, fast jag hade bara en sån som man kunde ta ut och in. (Men jag avnvände inte den så ofta, shh)

2. Jag har fem syskon och alla är tjejer.

3. Jag är kvarts-norsk, kvarts-arab och halv-svensk.

4. Detta tror jag att nästan alla vet nu men jag säger det ändå, JAG ÄLSKARRRRR CHOKLAD ! ! ! Jag kan knappt gå en dag typ utan att jag måste äta choklad, för jag varnar er, kom inte i närheten av mig om jag inte får choklad.

5. Jag älskar att shoppa och älskar kläder.

6. Jag mår bra av att ha en snyggt feed på instagram (hhahaha kanske lite konstigt men sant.)

7. En annan sak jag älskar är bananer, jag kan trycka i mig fem stycken på en gång. Och när jag var lite mindre och gick typ i 4an så brukade jag ha med ett helt paket med bananer till skolan och åt upp det på en dag. (vem är som mig??)

8. Jag har glasögon egentligen men brukar inte använda de så ofta så nu har jag linser.

9. Jag har världens sötatste och mest underbaraste hundar Mini och Morris. (De båda är en blandning mellan pomeranian och chihuahua.)

10. En ganska personlig sak är att jag är väldigt blyg inför nya människor men vill bara väl hela tiden ( så om du träffar mig och jag inte pratar så mycket så kan det vara för att jag är blyg och osäker men har inget emot dig, så du vet.)

11. Jag hatar bråk och oftast brukar jag försöka hålla mig utanför. ( och om någon säger något dumt eller onödigt så brukar jag bara strunta i det eller typ skriva förlåt även om jag inte gjort något och då brukar dem oftast också be om ursäkt.) ” Tips från coachen.”

12. En ganska rolig grej eller inte från min sida men alla i min omgivning vet säkert om att jag har väldigt mycket tics (alltså att man gör saker som Tex att blinka hela tiden och man kan inte sluta, det är nästan som tvångstankar.)


Likes

Comments

Aa vad ska man säga. Kan man ha mer otur än mig?

Det började då med att jag försov mig och vaknade 25 min innan jag började skolan. Ungefär 10 min innan jag skulle börja går jag ut och ser att det är slask men jag skiter i det och börjar springa för jag har ju jätte brottom. Tror ni inte att jag gör världens vurpa då eller, jo det är precis det jag gör. Och AA som ni kanske förstår så är jag ju helt dyngsur när jag kommer fram till skolan. När jag kommer fram så har vi ju såklart gympa och inte nog med det utan min lärare bad mig hjälpa till att visa hur man gjorde alla saker inför hela klassen (hur pinsamt🤨) och klumpig som jag är så trillar jag nästan.

Lite senare på dan så gick jag och två av mina kompisar och köpt risifrutti för vi var jätte hungriga, dem skulle vi sedan skulle äta på lektionen. På sista lektionen så börjar det med att en av den kompisen råkar slänga min sked så jag får försöka äta med hjälp av det foliet som sitter som lock på risifruttin. Sedan tappar jag min penna och säger då ”Asså jag tappar mina saker hela tiden”. Sen när vi skulle sluta så ställde jag upp min stol som sedan efter bara några sekunder trillar ner igen, så jag sätter upp stolen igen lägger min risifrutti som jag inte har ätit upp än på stolen medans jag plockar ihop mina andra saker. Sen tappar jag mina nycklar och böjer mig ner för att ta upp dem. Och då såklart så trillar ju stolen ner igen och jag ser min risifrutti ligga utspridd på hela golvet.

Likes

Comments

Eftersom jag alltid har velat blogga så varför inte börja nu!

Hej! Mitt namn är Nike, jag är 13 år och bor i Borås. Jag bor i ett stort vitt hus med mina fem systrar, min mamma, pappa och mina två små hundar Mini och Morris. Jag gillar mode och att träna. Jag tränar konståkning 15-20 timmar i veckan och är även tränare för de mindre grupperna 0-2 gånger i veckan. På helgerna brukar jag träna, tävla eller vara med kompisar.

Jag ska försöka uppdatera här så mycket som möjligt. Ni kan även hitta mig på instagram @ nike.adawi och även på snappchat @ adawinike.

Hoppas ni alla har en fortsatt bra dag och ta hand om er, PUSS💋

Likes

Comments