SHOPPING, MY LIFE

Hola! Täällä ollaan taas, nimittäin blogimaailmassa. Mulla on nyt muutamana päivänä pyörinyt jostain syystä mielessä palaaminen blogin pariin, ja koska heti kun aloin siirtään muutamia vanhoja postauksia tänne uuden blogin puolelle - mulla tuli kova halu päästää päivittään myös täysin uusi postaus. Yritän saada vielä muokkailtua blogia ajantasalle pikkuhiljaa ja päivitteleen sitä mukaan myös kuulumisia sekä uusia postauksia, tyhjältä pöydältä. Mutta nyt, tän postauksen pointti, nimittäin my new baby!

Mun laukkukokoelma sai uuden tulokkaan muutama päivä sitten, kun pääsin toteuttaan yhden laukkuhaavestani. Nimittäin Louis Vuitton mini pochette, true love! Tykästyin tähän pikkulaukkuun ihan mielettömästi, vielä enemmän kun kuvien jälkeen. Juuri sopivan kokoinen pienten tavaroiden säilyttämiseen. Lisäks tää tulee mätsään hyvin seuraavan laukkuhankinnan kanssa! 😉 xoxo Niina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sain hetki sitten tilaisuuden lähtee pienimuotoiseen yhteistyöhön Daniel Wellingtonin verkkokaupan kanssa ja siten valita myöskin mieluisen rannekellon DW:n kattavasta valikoimasta. Aluksi mulle iski suuri valinnan vaikeus, nimittäin rannekellovalikoimasta löytyi toinen toistaan upeampia vaihtoehtoja, niin miehille kuin naisille!


Oon jo pidempään miettinyt uuden kellon hankkimista, nimittäin mun pitkäaikainen Michael Korsin rannekello on säilynyt jo pari vuotta ehdottomana lempparina ja tällä kertaa halusinkin hiukan eri tyylisen rannekellon. Hetken aikaa selattuani olin kuitenkin jo varma, että haluan ehdottomasti kellon kangasrannekkeella. Väriä kuitenkin sain vielä hetken miettiä, sillä niin moni kuosi miellytti. Lopulta sain kuitenkin suosikin valittua, nimittäin Classic Canterbury Lady.

Lisäksi tykkään erityisesti simppelistä kellotaulusta, joten tämä rannekello täytti täysin mun kriteerit. Ehdottomana plussana on tietysti rannekkeiden vaihto-ominaisuus, sillä katselin jo sivusilmällä Stockmannilla valko-sinistä perusranneketta, joka todennäköisesti löytää vielä tiensä kotiin!


Lisäksi sain myös ilahduttaa teitä lukijoita kivalla alennuskoodilla, nimittäin koodilla DWNIINA saatte -15% alennuksen koko valikoimasta!

Likes

Comments

Aloitettiin pari viikkoa sitten EMP.fi -nimisen verkkokaupan kanssa pienimuotoinen yhteistyö, josta olin enemmän kuin innoissani. Nimittäin muutaman päivän tsekkailun jälkeen löysin hurjasti kaikkea kivaa kyseisestä verkkokaupasta ja päätin nyt tulla esitteleen tänne blogin puolelle osan tilauksesta, jonka kotiutin juuri pari päivää sitten. Niinkun edellisestä postauksesta kävikin ilmi - oon jo jonkin aikaa ihastellut Adidaksen superstareja ja voi vitsi se fiilis kun löysin nämä ihanuudet naisten kenkävalikoimasta. Räpsin heti eilen aamulla ennen töihin lähtöä kengistä kuvat, sillä en malttanut millään olla laittamatta noita jalkaan, hah. Pakko myöntää, että tykästyin kenkien mukavuuteen aivan älyttömästi, sillä noi päihitti kyllä täysin toiset lempparit - nimittäin pitkäaikaiset lemppari air maxit. Nyt oon ihan sataprosenttisen varma, että haluan kotiuttaa vielä myös ne värilliset superstarit!

P9235500_2
P9235511_3
P9235522_2
(* kengät saatu yhteistyössä blogin kautta)

Likes

Comments