Det var länge sedan.
Jag kanske ska börja blogga igen, vi fårse helt enkelt.
Iallafall jag mår toppen, jobbar, tränar & lever livet.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

HEJ!
Det var ett tag sedan, eller väldigt länge sen jag var här inne och skrev något till er. Men jag ville bara tala om att jag lever och har det gött. Jobbar & sliter. Väntar på lägenhet gör jag just nu, så jag kan flytta & leva loppan.

PUSS ​

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det måndag då, ny vecka det känns bra. Jag börjar jobba imorgon, de är faktiskt skönt och börja nu så man har något att göra & känna att man tjänar sina egna pengar. Jag trivs på mitt jobb, så det kommer bli kanon!
Ja, annars så var jag nyss ute med hunden... Nu ligger jag i soffan och idag ska jag nog bara ta det lugnt och ladda krafterna för imorgonkväll!
Ni får ha en bra dag puss


Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sedan jag skrev om mitt liv..
Jag tänkte börja med att jag är glad över att jag har tagit studenten med bra betyg, jag har sommarjobb & att jag kommer få en härlig semester med familjen. Vi ska bila ner till Serbien i slutet av juli så jag kommer ha fullt upp nu i sommar.
Idag är det då midsommar & alla ska dricka sig redlösa eller arbeta den här dagen. Jag ska hem till en kompis & fira lite lätt med god mat, dryck & sedan kanske utgång...  Ja, annars så mår jag bra, livet rullar på & juste jag har klippt mig! Det känns så skönt, fått bort all de slitna äckliga håret jag hade & nu ser jag äntligen ut som en fin människa!  
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, äta frukost, gå ut med hunden & sedan fixa och ordna inför ikväll, ni får ha det så bra! 


Likes

Comments


Likes

Comments

Jag är så irriterad eller nej rättare sagt så jävla arg på dig. Jag orkar inte få olika resultat hela tiden, jag får värk. Huvudvärk och värk eller rättare sagt ont i hjärtat. Jag tål mycket, men nu vet jag inte vad jag ska säga längre.
Jag har svårt att lita på dig & vad ska jag då säga till dig? Du borde vara glad att jag ens bryr mig om dig. Jag kan ändå inte säga allt negativt om dig, för du är en bra person för mig också. Men hur länge ska man bli överkörd och hur länge ska jag ha det tålamodet? Tills jag spricker & får damp eller? Det är inte en bra ide. Ursäkta bloggen, men jag måste få ut mig det här. Mitt hjärta gör ont, det svider medan mina läppar ler varje gång de är bra mellan oss.

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det en regnig dag... jag har iallafall hunnit städat, lagat mat och nu sitter jag här. Jag ska snart sätta igång en tvättmaskin & sedan ta en lång, varm dusch.Igår firade jag min bästakompis som ni såg & efter det kom Jullan förbi och sov över, det var trevligt!!!  Ja, imorgon är det släktmiddag med china fooooood! Det ska bli gött! 

Ni får ha en bra dag, puss

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen min älskade bästavän! Du kommer få en bra kväll med härliga vänner & vi ses om någon timme!
Puss & kram på dig min Bello!


Likes

Comments

Syster Sol levererar 


Likes

Comments