Tänk att på två år kan ens sätt att se livet på se helt annorlunda ut. Jag var 15 år när jag senast var här inne. Och jag minns än idag hur jag tänkte när jag la upp en bild på bloggen. Jag tror att jag undersökte bloggandet mer än att jag faktiskt "jobbade" med den. Jag hade så mycket i mitt huvud som pågick då. Än idag har jag saker som rusar i mitt huvud men det är på ett helt annat sätt. Jag anser inte att sakerna som föregick i mitt huvud då var mindre viktiga. För man ska alltid ta allt seriöst när det kommer till att en människa mår dåligt. Oavsett ålder. Men det är så lärorikt och fascinerande att se hur man som person förändrats genom åren. Även om det bara tagit två år.

För mig kretsade allt runt en och samma sak. Som om jag levde i en liten bubbla. Som om allt som hände i skolan skulle påverka allt annat i livet. Ett exempel kunde vara att bara för att jag inte blev omtyckt av människorna på min gammal skola, så skulle ingen någonsin tycka om mig. För i mitt huvud hade jag byggt upp att dem populära/taskiga på min skola kände allt och alla. Det var ju självklart att lilla Nicole då trodde att hon aldrig skulle bli omtyckt eftersom alla var vänner med dem populära och då tänkte lika dant. Men det var ju inte så! Jag minns att den första tiden på gymnasiet kom som en chock. Jag fick ju höra av många att de inte kände till människorna från min förra skola. Efter att jag börjat i gymnasiet så förändrades allt! Till en början fick det mig att bli förvirrad för vem kunde tycka om konstiga/korkade Nicole. Jag blev mer osäker än någonsin eller jag kanske ska säga mer känslig eftersom jag vågade visa mer känslor. Men efter ett tag började jag förstå att felet inte låg hos mig utan hos människorna som gick i min förra skola. Och tack vare att mina riktiga vänner idag hade tålamod och förståelse/medlidande så kunde jag få tiden till att bygga upp den Nicole jag en gång var.

Min livshistoria slutar verkligen inte här för jag är bara 17 år gammal. Och jag har fortfarande mycket att lära mig om. Men till alla er som har det svårt, känner sig värdelösa, fula vad som hels! Ni är inte det! Ni är unika och det är inte fel!Älska er själva så kommer folk älska er! Alla kan inte tycka om alla men så är livet! Och det är inget att ge upp för. Men man ska ändå alltid vara snäll. Så fortsätt tacka för att ni fått/får ta del av misstag ni själva gör och andra gör. För man lär sig alltid något nytt. Och glöm inte att leva i nuet. Det är nyckeln till ett lyckligt liv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Ett par bilder jag tagit genom åren som jag blev nöjd med.Hoppas ni också tycker om de

Likes

Comments

Några foton som togs idag😘

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Jag vill bara meddela alla er där ute att oavsett mobbad eller inte så kolla på denna video som Tova Helgesson lagt ut(Det måste ske en förändring) Fick mig att börja gråta.Lägg ner allt ni gör just nu och bara ge den lilla tiden till att se den här videon. ❤️Du måste älska dig själv innan någon annan kan älska er😘😘 Ni kanske bara tycker att ordet din mamma eller pappa eller en familje medlem eller en kompis säger till dig är strunt prat. Att ni inte är vackra, att ni inte är speciella , att ni  inte betyder något. Men lägg i stället ner all energi till de bra orden och glöm det dåliga för ni är speciella och betyder något så puss och kram. DU ÄR VACKRAST 😘

Likes

Comments

​är så tacksam för alla mina julklappar ha en riktig mysig Jul😘🌌

Likes

Comments

I morgon är det Julafton 😘🌌🌲

Likes

Comments

Snart är det ju halloween och jag ska ha en Halloweenfest och självklart måste man ju ha en kostym 😏😍🎃Men vet inte vad jag ska ha på mig🍁🙉🙊Komentera gärna vad du tycker att jag ska ha och jag väljer ut en av era idéer och lägger upp en bild på hur jag kommer se ut .puss och kram på dig så får du ha det så jätte bra😜

Likes

Comments