Vaknade till detta imorse, så mysigt men synd att Sverige är så pass varmt att allt smälter bort samma dag! Idag ska jag till väla och kolla ännu mer kläder, får inte nog.

Likes

Comments

Älskade, älskade Nya Zeeland. Detta land var utan tvekan höjdpunkten på mina 4 månader, alltså wooow. Här åkte jag rundor och upplevde nya makalösa saker varje dag som var så sjukt mäktiga att inte ens ord och bilder kan beskriva. Hade jag fått planera om hade jag spenderat så mycket mer tid och pengar på detta land än vad jag faktiskt gjorde, men det var inget jag kunde veta i förväg. Men TRO mig, hit SKA man åka. 

Likes

Comments

Idag har jag varit iväg på massa ärenden och kollat rundor i butiker nere i stan, finns så sjukt mycket snygga grejer i alla butiker att jag bara vill köpa med mig allting hem. Som tur är fyller jag år på tisdag vilket förmodligen resulterar till lite nya grejer i Fridas liv. Eftersom det är så pass mörkt och grått ute idag ska jag krypa ner i jacuzzin med lite skön musik och bara koppla av, sååå gött i denna kylan!

Likes

Comments

Trots stressade människor och bilar överallt kunde jag inte låta bli att vara lika exalterad varje gång kom in till storstaden och fick komma ifrån Bondi bubblan. Den mesta tiden som jag spenderade inne i Sydney gick dock åt till fest men tack vare det fick jag uppleva de sjukaste nattklubbarna i mitt liv!

Likes

Comments

Sitter med inget tålamod och väntar på Emma så vi kan kämpa oss ner till stan för att njuta av en kaffe i detta gråa väder!

Likes

Comments

I vanlig ordning är jag vaken och Oscar ligger och sover bredvid. Igår lagade vi mat här hemma, en god köttbit stod på menyn och det kan jag säga er är inte likt vad man käkat de senaste månaderna! Har så många bilder jag vill  dela med mig av från det senaste året då jag lyckats ha den absolut bästa tiden i mitt liv med de mest fantastiska människorna som jag någonsin träffat. 

Likes

Comments

Denna utsikten tröttnar jag aldrig på

Likes

Comments

Eftersom jag alltid lyckas vakna för tidigt så ställde jag mig och gjorde pannkakor imorse!

Likes

Comments

Här satt vi överlyckliga tittandes på alla surfare i solnedgången och med NOLL förväntan på hur den kommande tiden i Bondi och Sydney skulle bli. Visade sig bli den bästa!

Likes

Comments

Okeeey, så jag är tillbaka bakom skärmen igen vilket faktiskt känns kul! Satt i timmar igår och kollade igenom arkivet sen 2011 och insåg hur kul jag tycker det är och hur fantastiskt det är att kunna klicka tillbaka för att minnas och skratta åt alla de inlägg som man en gång delat med sig av via den här bloggen.

Likes

Comments

Search