Ge mig sommar & brunhet

Likes

Comments


Idag överlevde jag skoldagen på bästa vis, alltså med världens bästa vänner. Efter skolan åkte jag hem till Alle igen för att prata lite med honom innan vi skiljdes åt då han skulle klippa sig och jag hem. Nu sitter jag och pluggar samtidigt som jag inväntar Jojo för en myskväll, börjar inte förräns 12.30 imorgon vilket ska bli svinskönt! Annars är jag allmänt skoltrött och trött på mina inre tankar då det förtillfället känns som att jag behöver vara för mig själv ett tag. 

Likes

Comments


Idag har det inte hänt något speciellt överhuvudtaget förrutom en lunch med Alle, ansiktsbehandling på len hud och lite plugg på det.  Nu befinner jag mig hemma hos Alle och vi ska i vilken sekund som helst krypa ner under täcket. Sovgott! 

Likes

CommentsVilken kväll jag hade igår med en början hos Alice för en tre rätters middag innan vi rullade in till stan för att kolla på Cabaret candy club.  SJUKT rolig show och jag har nog aldrig skrattat så mycket under ett och samma tillfälle som jag gjorde under den showen. Ett par drinkar senare rullade vi  vidare för en mycket lyckad utgång för min del, hade verkligen skit roligt och det var faktiskt ett tag sen jag hade en sådan lyckad utgång!  Älskar verkligen  alla människor jag har runt omkring mig. 

Likes

Comments

Idag levde jag runder i svart med ett par converse och yes det märks verkligen att hösten har kommit. Efter skolan skulle jag egentligen gymmat men min träningsvärk i låren är INTE att leka med, jag kan knappt gå eller resa mig från soffan så ja, snacka om hårt pass i tisdags och sen zumba på det igår...  Så istället bokade jag in en ansiktsbehandling till måndag och numera ska jag glo gg innan jag ska plugga!

Likes

Comments


Sallad + knäcke, gryyyyymt! 

Likes

Comments

Träningen idag gick SVINBRA sen om jag kommer kunna gå imorgon är en helt annan sak... Kändes iallafall grymt bra efteråt och när jag kom hem fixade jag ihop en god lunch som jag nu njuter av framför gg.

Likes

Comments


En utav de bästa personerna i min omgivning 

Idag gjorde jag nog årets sämsta gympass, var så sjukt omotiverad, trött och allmänt otaggad på att träna... HATAR den känslan och hatar min sjukliga omotivation jag ligger inne med  så nu har jag bestämt mig för att kolla runder efter nya övningar då jag är trött på mina gamla,  kika på lite olika motivations sidor samt beställa hem en liten grej! 

Likes

Comments


Dagens

Kom till skolan för två lektioner innan en god thaibuffé i stan  väntade tillsammans med pappa och Filippa. Numera softar jag här hemma och om en stund ska jag rulla vidare till gymmet. nu SKA jag komma igång på riktigt igen. 

Likes

Comments


Likes

Comments

Efter en mysmorgon med både en pw och en god frukost rullade jag , filippa och pappa till stan en sväng för lite mys och en hos fika. Nu ska jag träffa jojo och ikväll träffar jag min favorit pojke!

Likes

Comments

Fan vad jag älskar denna killen

Likes

Comments

Search