4 bilder från igår då vi firade att NP var över i det fina vädret. SNART ÖVER

Likes

Comments

Vart kommer klänningen ifrån?
- klänningen kommer ifrån gamla hederliga h&m!

Vem är KB?

- KB = Kajsa Bäck hehe

Hej jag såg att du var på Magaluf i somras och att ni va på en "booze cruise " hur fixar man biljetter till en sån båt?:)
- De reklamerade det i baren annars är det bara att fråga personalen!

Fan vad kul att du mår bra!! Tänkte bara fråga, när kommer lite mer träniningsbilder? hade velat se lite träningstips för rumpa och mage! Och lite bilder ! Älskar din blogg! :)

- Tack vad glad jag blir!! Ska försöka bli bättre på det.. Tycker ändå jag ökat på rätt bra den senaste tiden, ska försöka löösa! Det är bara svårt att fota när man alltid tränar själv hehe.

Hej Frida! Det är så att jag har gått och blivit intresserad utav min kompis ex, eller ja rätt nära väns ex, vill ha honom med andra ord. Men vet ej vad jag ska göra, så tänkte fråga vad du hade gjort, om du hade kunnat hjälpa mig på vägen.. Vill verkligen ej förlora min vän!
- AVGÅ. Du kommer förlora din vän och om hon nu skulle ta tillbaka dig igen kommer det alltid trycka i hennes hjärta varje gång hon tänker på det, hon kommer helt enkelt inte förlåta dig.. Gör inte det om hon står dig nära.  Killar kommer och går, vänner står alltid kvar. En dag lämnar han kanske dig så står du där och har kastat bort allt de bra som faktiskt funnits och sårat din vän till grunden

 

Likes

Comments


Till alla er som inte har några systrar. JAG TYCKER SYND OM ER.

Likes

Comments
Mysig och trevlig helg med andra ord, gårddagen var väldigt lyckad hemma hos lisa med go mat, sköna människor, massa dans och god dricka. Inatt har jag fått förvånands värt mycket sömn för att vara en lördag, är sjukt impad av mig själv som somnade redan runt två tiden. Kom hem runt 13 snåret idag och har spenderat min dag i soffan där jag även däckade tre timmar. Idag är det söndag och framför mig har jag mina 5 sista skoldagar.

Likes

Comments


6 bilder från valle t, när man mådde som en kung. 

Likes

Comments


Tiden går äckligt fort.. 

Likes

Comments


Det är väll okej att vara sådär helt satans super taggad på sommaren? Fy vad jag saknat detta lyckoruset som åker runder i mig förtillfället, och jag kan inte sluta tänka på hur sjukt jävla bra  gårdagen var..  35 dagar kvar tills jag vinkar hejdå till år nummer två. WIHO!!

Likes

Comments


06.51 igår satt jag på tåget mot lund med världens goaste brudar, placerade oss exakt vart vi ville och bang vad kul vi hade. Helt sinnesjukt roligt hade vi med sköna människor, go musik, massa chips och alldeles för mycket dricka vilket resulterade till att vi tappade det helt hela högen.  Spenderade min kväll hos Alice innan utgång  med god mat och återigen en massa dricka. Runt halv tre däckade jag snabbare än någonsin i min säng helt imponerad utav mig själv efter att ha klarat av 19 timmar i fullt ös, det resulterar dock till att jag legat i sängen iprincip hela dagen, men fy så värt. 

Likes

Comments

Search