Bilder på hur jag har spenderat mina dagar då upptaderingen legat på noll. Fint väder, god mat, kick off med jobbet igår vilket spårad ut helt och hållet, testa köra fem kamp på laserdome med 20 påverkade människor. Fy vad skojj vi hade. Idag har jag jobbat, haft bage häng ute i solen, ätit gott och just nu pluggar jag. Blö hatar  att plugga och satan i det vad jag längtar till sommarlovet. 

Likes

Comments

 

 

Vi åker på vårt första läger inom sos på tisdag, hur var det? Är nervös!!

- Åh så mys! Ni har iallafall tur med vädret om man jämför med oss... På nätterna hade vi minus 10 och på morgonen satt vi och åt frukost i frost och minus grader det du var pain. Men vi klarade det ändå, det var tur det var vår värme på dagarna somsagt.  Men helt ärligt, lägret vi åkte på i början av tvåan var MYCKET roligare, detta ni åker på nu innebär sätta upp en sjukbår i flera timmar, första hjälpen, äta frystorkad mat som smakar blö, gör sammarbetsövningar, lite diciplin, kokar ert egna varmvatten under natten när ni sitter eldvakt, som ni sedan ''duschar'' i på morgonen i minusgrader ( eller ja, vi hade minusgrader), går, går lite till och sen går ni ännu mer, sover i tält, hugger ved efter ved efter ved men sista kvällen får ni laga världens godaste mat så njut av det. MEN samtidigt har man så roligt tillsammans med klassen, just därför sammanhållningen i klassen blir så bra. Ni kommer sakna det när ni är hemma, det gjorde de flesta utav oss iallafall! Have fuuun :)

Hej Frida!  jag här läst din blogg nu ett tag och hela du verkar fantastisk! Ser på bilder, och även läser att du umgås med många men en fråga, visst den är lite knäpp men vem är det som står dig som närmst? Menar den personen du alltid  ''vänder'' dig till, vi alla har ju en sådan haha. Hade varit kul at veta!

- hejdu, Vad kul att höra! Jag har många fina  vänner jag tycker om att umgås med och inga frågor är knäppa hehe. Men närmst, helt ärligt vet jag inte det.. Har ställt mig själv den frågan många gånger den senaste tiden men inte kommit fram till något svar,  jag har världens bästa vänner men nej den där the one som alltid är den jag vänder mig till eller den personen som verkligen står mig närmst utav alla finns faktiskt inte i mitt liv just nu. 

 

Likes

Comments

Njuter av detta goda efter dagens andra pw, vill inte att lovet ska ta sluuuuut.

Likes

Comments


Bilder från mina & Kb's spontana resor med jojo sommar i somras när vi helt enkelt behövde fly från verkligheten. Vilka minnen, helt  helt heeelt underbara.

Likes

Comments


Igår hade jag en sjukt rolig kväll och satan i det vad glad jag är över mina vänner. 

Likes

CommentsSovgott älskade misse

Likes

CommentsIkväll saknar jag våra bauge förmiddagar på rummet medan snön öste ner utanför fönstret. Bäst roomies ever. 

Likes

Comments


Kollar igenom masa bilder på datorn och fastnade just för maj månad förra året, Fyy vilken otroligt bra månad maj var, vänner, fest, sommarvärme och sist dagarna innan vi fick sommarlov.  WAH tiden går för fort!!!!

Likes

Comments


BAAAAAM vad jag dödade min mage idag på gymmet, kom in på ett helt nytt sätt att träna den och fyy vad det käändes. Hur underbart som helst, känner att jag äntligen  är påväg tillbaka igen, yeeeah. 

Likes

Comments

Hur ofta tränar du?
-
5-6 gånger i veckan!

Favorit semester, varför just den?
- Så svååårt val.. Men det är ju mina senaste, magaluf, valle t eller valle d. Magaluf för det var het amazing och så sjukt underbart, Valle t för det var exakt lika underbart som magaluf och Valle D för vädret var så underbart fint och jag hade en helt sjukt bra vecka med min familj

Hur ofta krökar du i månaden?

- Rätt ofta, nstan varje helg haha... Eller ja det är från och till.

Hur många förhållanden har du haft?

- Ett nu under tonåren. 

Haft sex efter ditt senaste förhållande?

- Nädå

Är du intresserad av någon nu,vem isåfall?
- Nej ingen alls

Vad har du för planer till sommaren?

- Summerburst först och främst sen får jag se vart sommaren tar mig. Ska iallafall leva livet och njuta som bara den

Har du Spotify,kan du länka din träningslista isåfall? 

- yes det har jag! Kan länka den när jag är klar med den!

Vad ska du göra efter skolan?
Jobb & resa

Vad tycker du om din skola/klass?
- Min skola älskar jag, och min klass älskar jag mer än att bara älska den haha. Finns ingen bättre klass eller en klass med den gemenskapen som vi har. Trots våra underbara bråk vi har under lektionerna ibland.

Favorit klädmärke? Favorit sminkmärke? Favorit maträtt? Favorit dryck?

- Klädmärke vet jag inte då jag har på mig de jag tycker är snyggt. Vet inga sminkmärken typ haha. Maträtt är kött utan tvekan och favorit dryck är nog Cola

Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Vart skulle du resa om du hade pengarna?

- Shoppa, rest, sparat, köpt bil. Vart jag skulle resa vet jag faktiskt inte...

Vad vill du jobba med i framtiden?

- usch jg vet inte, det är olika saker hela tiden...

Hur många poäng har du i skolan?
- Har inte så bra koll på det..

Var gick du i skolan innan? Var skolan bra? Klassen?
från förskolan till sexan gick jag på laröd och 7-9 gick jag på holsta. Skolorna var jättebra och klasserna likaså!

Vad är det viktigare att tänka på om man vill ha en snygg kropp inför sommaren?
Äta sunt och motionera!

Beskriv dina 5 närmsta kompisar! Gärna bild på de osså! :)
Har jag svarat på och bild kan jag fixa en annan gång.

Hej! Vilken grönsak är din favorit?
Gurka utan tvekan..

Vad heter Barbies kille?
KeN

Såg att du varit på partybåt och skumparty i magaluf, hur fixade du de ? Vart köper man dom ? Av vem? Vet du någon ? jag var nere i somras men missade allt detta, ska ner i sommar igen så då vill ja inte missa de:D 

- Yes det stämmer! Ja det går nog inte att missa det då grabbarna grus reklamerar HELA tiden samt det står på en helt sjukt stor tavla i baren!

Likes

Comments


http://open.spotify.com/track/3giW5O939lZznuJ4GFfPcG

http://open.spotify.com/track/1PWjRYOQBuzCM7BJtOK4UY

http://open.spotify.com/track/24LS4lQShWyixJ0ZrJXfJ5

http://open.spotify.com/track/2QtsCXfc0nVySVZnDhvwuc

Likes

Comments


Idag har jag överlevt en redovisning samt en kort kommunikationslektion  i min syrras tröja, är hemma nu och kom precis överens med mammsen om att jag ska hoppa träningen ikväll vilket suuuger. Börjar bli småsjuk och för att de inte ska bli värre måste jag offra en dags träning, förhoppningsvis inte fler. WAH var så taggad på att träna idag men istället får jag lägga mig framför en film. SKOJJ. 

Likes

Comments

Hur ser din mat ut på en dag? Fota gärna så att man också kan se portionerna, alltså hur mycket du äter på morgonen, i skolan, osv!
- Kan jag försöka lösa en dag!!

Om man hade träffat dig första gången hade du varit blyg av dig eller är du framåt o så? Tror du folk som inte känner dig har fel intryck av dig?
- Berors helt på faktiskt, ibland kan jag faktiskt vara väldigt blyg och tyst av mig men öftast är jag väldigt framåt! Inte alla kanske, men ja en del kan absolut fått fel intryck av mig vilket kan vara  lite tråkigt, men så tror jag det är med många människor man träffat lite sisådär mycket. 

Är det Alexander som gjorde att du hade en sån svår period i höstas?

- Nej, Alexander hade absolut ingenting att göra med det överhuvudtaget, han fanns istället vid sidan om och stöttade mig! 

Vad tänker du göra efter gymnasiet? Plugga vidare? Har du bra poäng i skolan?

- Jobba och sen resa. Har funderat på att säsonga samt åka till andra sidan jordklotet, efter det vill jag självklart plugga vidare! Har faktiskt ingenaning om exakt vilka poäng jag ligger på i skolan.. 

Vad tycker du om 1:orna på din våning?

- Det är inget fel på ettorna på sos våningen. de jag känner är hur goa och roliga som helst!

Hur ser din framtid ut? Från idag tills du är 35 år!

- woow det var en svår fråga.. Jag brukar säga att jag lever i nuet menmen, OM snart ett år är det iallafall min tur att ta studenten, efter det ska jag jobba innan jag vill resa iväg och se världen. Runt 20/21 har jag planerat att börja plugga igen, helst i Göteborg bara för den staden är så otroligt skön, utbilda mig klart, få ett fast jobb och jobba något/några år. Vid 27/28 års ålder har jag förhoppningsvis träffat the one för mig som jag är förlovad med och väntar mitt första barn... När jag är 35 har jag ett bra jobb med bra lön och en underbar familj att komma hem till. Men somsagt, jag lever i nuet.

Vilka magövningar kör du? Skulle du vilja lägga upp bilder/videos som visar? Även för rumpan!

- Maaassa olika, men går somsagt på CX där man får otroligt grym magträning samt rumpa. Men yes jag ska komma igång med att visa övningar!!

Har du några favorit namn? Något som du alltid gillat? Något du skulle kunna tänka döpa dina framtida barn kanske?

- Favoritnamn har jag faktiskt inte direkt.. Men på den tiden då jag lekte med dockor hette de alltid tjejerna Emmy eller Agnes. Men idagens läge har jag inga direkta namn hehe.

 

 

 

Likes

Comments

Search