Jag började September med att åka iväg på ett återträffsläger med min konfirmation. Dygnet vi hade tillsammans var riktigt bra och vi lärde känna nya människor från de andra kkonfirmationsgrupperna, badade i världens äckligaste sjö, var uppe hela natten och gick runt och knackade på alla fönster och bara flippade ut. 

 

 

Jag åkte även iväg på läger med världens bästa klass, till skånes fagerhult. Under dessa dagarna kom jag närmare personer i min klass som jag absolut inte varit så nära innan. Vi badeade kvällsdopp, stod och duschade flera i klassen samtidigt, sprang runder och skrek, hade allsång vid lägerelden och bara njöt av tre dagars ledighet från skolan, tillsammans. 

 

 

I september började jag även dansa, det var tekniskt sätt dansen som räddade mig i de flesta tillfällena då skolan tog upp mycket plats med prov på samma dagar, en jäkla massa prov och inlämningar. Då var det dansen som gjorde så att man klarade av det. Umgicks väldigt mycket med Felle under september, i och med att vi dansade tillsammans och umgicks mycket stod vi varandra väldigt nära.

 

 

Det var även i September som det värsta hände och allt blev skit, en av mina värsta perioder startade, då jag måsse som sämst började i September. Utav ett svek som jag gjorde mot min bästavän. Kommer ihåg kvällen som om det vore igår, kommer ihåg samtalet som om det vore igår, kommer ihåg alla orden som om det vore igår. September var en bra månad, eller nja detkan jag inte direkt säga ungefär i mitten av september vände allting och mitt liv blev tekniskt sätt en mardröm. 

 

Likes

Comments

 

De första dagarna av Augusti åkte jag upp till Bohuslän för att sega ett par dagar på mina kusiners båt. Vi seglade runder på olika ställenn samidigt som solen bara stekte och vädret var helt underbart. Åh vad njöt dessa dagarna, allt var så himla perfekt. Badade och solade en massa, badade från båten och lärde känna ett pargoa pojkar Lucas och Linus som jag på så kort tid hade så otroligt roligt med. Kom hem och dömde tre dagar på eskilscupen som helt ärligt var självmord.. 

 

 

I Augusti spenderade jag många dagar tillsmmans med Felle, vi käkade glass, var jäkligt mycket istan och träffade många människor. Vi båda stod varandra väldigt nära och vi hade så kul tillsammans.

 

 

Efter att ha haft en bra Augustimånad hittills var det dags att vända då min fina misse Saly gick bort, mådde riktigt dåligt över detta och saknade för henne var så otroligt stor. 

 

 

Men fastän Sally hade gått bort fick jag fortsätta kämpa och bara några dagar efter att det tragiska hänt var det dags att festa loss med världens finaste tjjer, först hos Karin och sedan dagen efter hos Felle. Sov även sedan i hennes husbil med ett par kompisar och hade en riktigt härlig kväll och natt där, som verkligen behövdes. 

 

 

Bara en vecka efter där började jag nian, såg inte alls fram emot det och jag sammafattade min sommar som THE TIME OF MY LIFE som jag fortfarande måste hålla med om, fastän tt sally gick bort hade jag en så otroligt bra sommar, jäklar vad jag levde livet.. åh gud om ni bara visste.. 

 

 

Jag avslutade Augusti uppe i Ronneby med min släkt, vi spelade familjgolfen och umgicks allehopa. Nu framåt slutet var det även dags för en hel del kräftskivor. Speciellt i Göteborg då jag blev utfrågad om mitt privatliv av 99 or vad gick fel? Augusti var för övrigt en bra månad, eller iallafall halva fram tills sally gick bort och allt började sakta gå neråt igen. Men jag bugade och bockade för en helt amazing sommar!

 

 

Likes

Comments

 

Jag startade Juli med att ligga och njuta av solen, låg någon dag på gröningen med världens bästa Molle innan vi bestämde oss för att ta första bästa tåget som då blev Lund eftersom vi båda hade sommarkortet. Vi köpte picknik och gick runder innan vi fastnade i en liten park innan vi återigen tog tåget hem igen!

 

 

I Juli tog även jag och isse tåget till Malmö för en hel dgas shopping, vi fikade och shoppade medans solen stkte på ordentligt. Vi avslutade en underbar dag so samt blev en underbar kväll då vi tillsammans med ett gäng goa pågar spelade volleyboll, brottades på studsmattan och åkte vattenskidor. Dagen efter var det även dags för Veronica maggi då jag och världens finaste vänner satt och njöt av hennes vackra sång precis utanför med picknik och hela köret.

 

 

I mitten av Julia åkte jag upp tillsammans med världens bästa lag till gothia cup i göteborg, vi både återigen på samskolan och läre känna och träffade även människor från förra året. fastän fotbollen kunde gått bättre hade vi så jäkla roligt och vårt lag var som sammanspelta. Gjorde mycket den veckan som jag verkligen inte kan skriva ut, förrutom att jag tillsmmans med Sofie smög ut och var ute hela natten i en kompis lägenhet och fick i pyjamas sedan ta oss hem i ösregn sex på morgonen, kan säga att vi var helt döda dagen efter..

 

 

Jag rullade även senare tillsammans med lovisa med tåget till Öland, världens hemskaste resa var det, varmt och vi båda var helt utmattade efter en fin vecka i göteborg. Saknade pengar till buss när vi kom fram och fick där emot ta taxi. Hade sedan tre helt amazing dagar på Öland med en fin vän.

 

 

hade senare precis som två år tidigare vår vanliga tradition jag lisa och Olivia att spendera ett dygn nere i min båt nere i norrhamnen. Vi hade det jättemysigt, låg och kollade film, fixade mt, pratade och bara hade det riktigt bra. Dagen efter var det dags för Helsingoborgsfestivalen som blev ett par riktigt bra dagar, träffade en jäkla massa människor både nya och andra. Kunde inte mer än säga att Juli var en extremt problemlös och bra sommarmånad, åh vad den var bra. 

 

Likes

Comments

Befinner mig hemma hos pappa nu iallafall har storhandlat och har panik över vilken klänning jag ska ha ikväll.. Internet hör hos pappa laggar som alltid därför kan jag inte fortsätta med min sammanfattning av 2011 idag utan får fix det imorgon, aja vi höra senare. Puss

 

Likes

Comments

Ska fixa mina situps nu sen kolla film och ringa Kajsa, nyår imorgon ohyes!!!

 

Likes

Comments

Sitter och kollar twilight nu hela familjen tyckte mamma skulle se den haha.. Skulle egentligen träffat Alexander ikväll men så blev det tydligen inte.. Vi hörs senare, tjarrå.

 

Likes

Comments

 

I juni kom det fina vädret tillbaka och jag fortsatte tillsammans med världens finaste vänner att spendera kvällarna nere på stranden, med grille, fotboll. volleybolloch musik från afterbeachen. Träffade ännu fler nya människor och taggde upp inför den kommande sommaren, sommaren 2011. De första dagarna av Juni spenderade jag väldigt mycket med en nära vän Arvid. Vi skrattade, käkade mägder av glass och drack så mycket tee så att vi sprängdes.

 

 

Några dagar in i Juni spelade jag och min klass tillsammans med en jädra massa klasser från olika delar av skåne Beachhandboll nere på friabad. Vädet var på topp och likaså var mitt humör. Jag och michelle avslutade dagen med att ha vattenkrig med ett bapar pågar innan vi mötte upp ett annat gäng och fortsatte spela på planerna. 

 

 

Äntligen ett efterlängtat sommarlov som började bra, med fint väder och fina vänner. Starten på sommarlovet kunde inte bli bättre och äntligen var vi fria från skolan. 

 

 

Några dagar in på sommarlovet var det dags för midsommar, humöret var på topp och en grym kväll väntade oss med grillspett och go dricka. När de senare på kvällen drog igång till fest så klagade jag inte, avslutade en lyckad midsommar ute i ett tält i trädgården med Felle och Kristin. Jag slutade umgås med vissa personer som förstörde för mig själv och försökte trycka bort de problemen så gott jag kunde

 

 

Vädret var på topp i de flesta dagarna i Juni och jag tillsammans med Kajsa passade på att ta gummibåten ut och bada, vilket hände mycket under sommaren. Jag premiär åkte även vattenskidor för året vilket satt så bra som det kunde. Juni var precis som de två förra månaderna väldigt bra men hade sina neråt backar då det blev väldigt mycket känslor inblandade och stora missförstånd, men det fick jag helt enkelt fortsätta njuta av en underbar sommar. 

 

Likes

Comments

 

Jag började maj med att fira en oslagbart bra valborg som höll på hela natten lång och slutade på studsmattan under bar himmel med världens finaste vänner Issa och Kajsa. Vi fick ta en hel del konsekvenser dagen efter men vafasiken? Såkul vi hade.

 

 

Bara några dagar in i Maj konfirmerade jag mig, stod och dansade kycklingdansen framför en fullsatt kyrka med världens bästa konfagrupp som jag då fick säga hejdå till, lärde mig så mycket som sammarbete och gemenskapen vi hade går inte att förklara. Hade en underbar dag och vädret var på topp, fick fina presenter av världens bästa släkt, åt världens godaste mat och tårta avslutade sedan min konfirmationsdag nere på en fin resturang. 

 

 

Köpte även en hel del nya grejer i maj, ett köp var dessa byxorna som nog är de skönaste byxorna jag har, lite utstickande, udda men såjäkla häftiga! Spenderade många dagar i maj även med Felle både istan och på formtoppens tak, Kan inte mer än säga att MAJ var som april, en riktigt bra månad. 

 

 

Likes

Comments

Taggad brud som nu ger sig ut på isbanan med musik i öronen dags att tänka igenom saker och ting, Vi hörs ciao!

 

Likes

Comments

 

Jag började April med en super helg som spenderades med världens bästa vänner, Det var party hela helgen och humöret var på topp. Min bror kom även hem efter att ha varit borta i ett halv år och överraskade världens bästa pappa när han fyllde år.

 

 

Jag återuppväckte även gamla minnen med helt fantastiska tjejer, med en jädra masa mys, snackande och man lärde känna en helt ny sida utav varandra, en sida som alltid funnits där men aldrig visats. 

 

 

I April var ävenjag och michelle världens bästa bartenders med musik och sprit gjorde vi hela afterskin den bästa någonsin, oslagbar helt enkelt. 

 

 

Jag tog även mitt första dopp i öresund med två helt underbara tjejer fastän det att man tappade känslen i hela kroppen hade vi ändå ett helt undrbart dygn tillsammans. 

 

 

Ett efterlängtat påsklov kom även i April tillsammans med en tidig sommar, vädret var på toppoch från att ha varit en vit alvedon hade man faktist satt färg på kroppen. Spenderade det mesta utav påsklovet nere på stranden med musik, go dricka och underbara människor. Jag lärde även känna en jädra massa nya människor som även gjorde så att jag träffade världens finaste kille som jag då inte hade en aning om att jag skulle få känslor för ett halv år senare - Alexander. 

 

 

Den tidiga sommaren fortsatte att sätta sina spår och jag kom min syster närmare, vi spenderade kvällar tillsammans, satt uppe till sent på natten och bara njöt av den fantastiska utsikten över öresund, och sommarkänslan var verkligen där. Måste säga att April var en av de bästa månaderna detta året, mitt humör var på topp hela tidenoch jag hade världens underbaraste vänner och familj. 

 

Likes

Comments

Nu har vi bara sista saw filmen kvar sen har vi sett varenda en.. Vi tycker vi är sjuktdukiga som klarat oss så långt faktiskt! Är nere och fixar nattamacka nu iallafall behövs verkligen är vrålhungrig! Aka vi hörs mer imorgon, sovgott!!!

 

Likes

Comments

Kom precis hem till issa efter att ha spenderat några timmar med världens bästa Arvid. Vi snackade en hel del, kollade igenom en jädra massa bilder, hade kuddkrig och spelade något spel där jag helt ärligt ägde ut Arvid med långa metrar! Nu har iallafall jag bosatt mig hos isar över natten och vi ska snart sätta igång Saw 5 för att avsluta vårt Saw marathon åh Gud jag kommer dö.. Vi höra senare iallafall. CIAO!

 

Likes

Comments

 

Jag spenderade en heldel dagar tillsammans med Isabelle i mars, vi fottade käkade mängder av godis och var även på en stor konfaträff i Höganäs tillsammans med en massa andra konfirmationsmänniskor. Vi Blev skrämda och kollade en rad skräckfilmer. 

 

 

I mars umgicks jag även för första gången med Molle och Ollie tillsammans, blev en hel del fotton och Ollie började komma in mer och mer i vår såkallade fyra!

 

 

Jag spenderade fler dagar med Ollie och vi hittade varandra på ett väldigt bra sätt, inte bara genomatt snacka på sträckorna mellan vår skola och tyskan utan på ett mer vänskapligt sätt. Vi hade fina dagar tillsammans och invigde en av de första vårdagarna tillsammans. 

 

 

Det var även i Mars som jag var igång med min träning som mest, tränade sex dagar i veckan och två träningar på vissa dagar, mådde riktigt bra utav det och trivdes med mina träningskompisar i både gympan, fotbollen och ridningen. 

 

 

I mars hade jag även mina emosvackor bråkade med en viss person och tog åt mig väldigt hårt men som löste sig senare och jag fortsatte att leva vidare in i Maj. 

Kan säga att mars var en bra månad, jag lärde mig att det inte bara går att umgås meden person hela tiden utan att man måste släppa in andra människor i livet, jag fick även med mig en underbar  vän hem Ollie, som fortfarande står mig väldigt nära!

 

 

Likes

Comments


Jag invigde februari med att redovisa ebbas fik tillsammans med min grupp eftersom vi bara några dgaar senare skulle delta i framtidspiloternas slutliga mässa, forsamässan. Väl på mässan sprang jag och isse runt med feta kjolar, hattar och läppstift och min grupp vann sedan tävlingen, GRYMT. 

 

 

Jag fortsatte umgås med Michelle, hängde med henne när hon fick sig en extream makover och färgade sitt hår från blont till brunt och joinade då min brunettklubb. Vi käkade en hel del thaimat och jobbade även tillsammans. Och gjorde allt för att vi skulle försöka träffas i österrike under veckan vi va där. Det var även under denna tiden jag och Michelle hade en av våra peridoer där vi umgicks som mest!

 

 

Vår fyra var som slimmade med varanndra, vi gjorde det mesta tiillsammans, sprang runt och fulade oss på rasterna hade snöbollskrig och det gick inte en minut förrän vi skrattade, underbart!

 

 

Senare i februari åkte vi även iväg på vårt konfirmationsläger i Heljaröd, det var en galen helg med både bråk och skratt. Musik, gemenskap och snack om gud såklart!

 

 

På sportlovet åkte jag tillsammans med pappa och mina två systrar till Saalbach i österrike, hade en grymt fin vecka med härlig snö, fina backar och vädret var döfint!!

 

 

Den sista dagen i februari fyllde jag femton, fick sexa lagligt, köpa redbull och tillochmed cykla utan hjälm. Fick en massa fina presenter men bäst avv allt så fick jag en av mina absoluta ögonstenar - min systemkamera som har följt med mig sen den dagen! Kunde inte mer än säga att Februari var en bra vintermånad med bra gemenskap och underbara vänner!  

 

Likes

Comments

Hej på er Fridas finfina läsare! Fridas absolut underbaraste kompis som bloggar nu med hennes andra underbaraste vän Lisa bredvid mig hehe. Ville mest säga hej bara för att jag kan. Så nu kan ni sluta läsa. Byyyee.

 

 

Lisa vi älskar dig också men du fick inte vara med på bild. Pussss

 

Likes

Comments

Nu tänkte jag börja sammanfatta MITT 2011 som varit i blandade känslor men som förändrat mig till den jag är idag och ett år som påverkat mig både utåt och inombords, ett år som har förändrat så mycket med vänner, familj och känslor. Ett rätt så bra år. 

 

 

jag började 2011 efter tolv slaget med pomac och mina dåvarande bästa vänner, vi lovade varandra att vi alltid skulle vara hålla ihop och sa att 2011 skulle bli VÅRT år, vi lovade även varandra att ett år senare, alltså detta nyåret skulle vi fira tillsammans och flippa ut på, en väldigt mysig och lugn nyår vad jag minns!

 

 

Redan tidigt i Januari spenderae jag några måltider på haket, satt på värmebänkarna i hamnen och hade redan då fått upp ett '' ragg'', jag stod även i kiosken på nyårsaluten och städade hela ih. 

 

 

Jag upplevde även som vi kallar '' den där lördagen'' som blev en helt utflippad kväll men så kul vi hade, fastän vi var helt bäng, fastän vi fick ta några konsekvenser och fastän vi skämde ut oss men SÅ kul vi hade.

 

 

Jag spenderad många  dagar i Januari tillsammans med Michelle som stod mig väldigt nära, med att alltid ha något att skylla på för att skippa sats träningarna med laget, vi snackade om allting och januari var för det mesta problemfritt. 

 

Likes

Comments

Såhär ser jag ut ikväll när jag befinner mig nere på haket med världens bästa lag för att ladda upp inför hm som vi " verkligen" kommer rocka sönder.. Aja alla klagar över att jag är osocial men tillbringar iallafall natten med Alexander, vi hörs senare. Ciao!

 

Likes

Comments

Search