Tack gode Gud för att IP-Adresser går att spåra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är så trött på detta oändliga helvete som aldrig verkar ta slut. Dag ut och dag in samma jävla skit. Det här är inte det liv jag eller min familj valt att leva. Vill inte behöva leva begränsat. Att behöva be till gud varenda vakna sekund för att få sitt normala liv tillbaka är inte någonting någon ska behöva göra. Men snart så blir väl mina böner hörda. Kan man alltid hoppas på iallafall. Jag är så äckligt less att jag snart inte orkar mer. Detta ska få sitt slut, snart nog. En röst ekar i bakhuvudet på mig, den säger: Keep your head up high, and your middle finger even higher. Så avslutar med denna oerhört tilltalande låt. 

 


Likes

Comments

Allvarligt nu räcker det...jag har fått nog av din förföljelse. Jag förstår att du njuter av att försöka förstöra liv och att du jagar "upprättelse", men här och nu tar skiten slut. Du är driftig och skickar vidare skrivelser om mig till min släkt och mina bekanta och naturligtvis allt och alla som du råkar komma i kontakt med. Men har du inte glömt någon? Mig? Tycker du inte att jag förtjänar att läsa skiten också? Hela härliga "sanningen"...

Jag vet inte om du minns men 2011 någon gång bad jag dig att lämna mig ifred, det gick visst inte så bra!?

 

Men som jag sa här och nu tar det slut...hoppas du haft mycket nöje hittills!

//J

Likes

Comments

Jag måste tyvärr lägga ner bloggen ett tag nu, då det har uppstått lite grejer. Det finns en väldigt sjuk människa som  läser min blogg, personen är ett riktigt psykfall må jag säga. En person har lusläst min blogg dag ut och dag in för att få reda på information om en närstående till mig. Jag benämner ingen vid namn men personen kan nog dra slutsatsen att det här inlägget är riktat åt just den personen. Jag förstår inte hur du kan vara så sjuk? Du måste vara schizofren. Du sitter och skriver saker om en människa du faktiskt inte ens känner. Jag har känt X i snart 16 år, och jag vet att allt det du skriver bara är lögn, du ljuger så mycket att du själv går på dina lögner. Det hatet jag känner mot dig är obeskrivligt, jag känner sån jävla frustration. Det du håller på med är olagligt med stort O. Du har inget vett över huvudtaget, du gör bort dig totalt samtidigt som du orsakar en oskyldig människa oerhört mycket skada. X har inte gjort dig någonting utöver att vara vänlig. Det kan du då f*n inte förneka! Är så sjukt förbannad att jag kokar av ilska. Lämna X ifred. Är det inte redan så tydligt som det bara kan bli? X vill inte ha någonting med dig att göra. Tänk på att det du gör inte bara drabbar X, utan hela X omvärld. Jag förstår att du är patetisk och rent utsagt förj*vlig, men bara för det behöver du inte förstöra någons liv? Vi kommer att få ett slut på detta, hur vi går till väga är ännu oklart. Ett som är säkert är att detta elände börjar närma sig sitt slut. Må din ruttna själ brinna i helvetet i all j*vla evighet. 

Till mina läsare: Jag kommer förhoppningsvis att kunna blogga inom kort, men då kommer min blogg att vara lösenordsskyddad, då får man helt enkelt kontakta mig via min mail som ni hittar i min prestentation till vänster precis under headern, för att få tag på lösenordet, alt kommentera er mailadress och jag mailar lösenordet till er. Så länge får ni alla ha det bäst så hörs vi inom kort!

 

Likes

Comments

Sitter ute på altanen och myser med mamma och moster, det är så sjukt skönt med sol. Mår lite bättre nu, men allt kommer att sjunka efter begravningen. Nu har jag fortfarande hoppet kvar. Det är då man inser att personen faktiskt aldrig kommer tillbaka. Så det blir en resa till Övik istället, men det är det rätta. Skulle aldrig kunna strunta i någon nära anhörigs begravning för något i världen. Ikväll ska jag o mamma laga middag tillsammans, det blir jätte mysigt! Sen spelar vi väl lite WII eller så, ska oxå gå igenom min garderob o sälja lite gamla kläder som är för stora nu, känns onödigt o ha dom kvar. Ska börja hänga upp alla mina plagg oxå, vad är annars meningen med en walk-in closet? Aja har inte så mycket mer o skriva så skriver när jag är hemma!
Puss

Likes

Comments

Har tänkt över det här med en bloggpaus, och kommit fram till att jag inte ska ha det. Att blogga lite varje dag kan nog hjälpa till i sorgearbetet. Försöker vara glad och se det positiva i saker och ting, men ändå så är jag inte varken glad eller positiv. Det kommer ta ett tag, så jag tar en dag i taget från och med nu. Slänger in en snabb halvdan bild. Bloggar mer senare.
Besos

Likes

Comments

Imorse gick min älskade kusin Cecilia bort. Hon var en fantastisk människa på alla möjliga sätt, hon var alltid positiv och glad trots att livet inte alltid var en dans på rosor. Jag hoppas verkligen att hon har det bättre där hon är nu. Jag kan verkligen inte sluta gråta, det är så hemskt. Smärtan jag känner är helt obeskrivlig. När en ung människa dör som hade hela livet framför sig, går det inte att ta lätt på. Oavsett hur gammal någon än är så är dödsfall svåra att hantera. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag hade fått säga Hejdå en sista gång och tacka för alla fantastiska år och all glädje hon tillfört i mitt liv. Men Gud tar alltid sina finaste änglar. Hon var en riktig kämpe, och jag är oerhört stolt över att vara hennes kusin. Vi kommer alla att leva för henne, och i våra minnen lever hon kvar.

Nu kommer jag att ha en bloggpaus framöver, behöver all tid som finns över och umgås med min familj för att underlätta mitt sorgearbete. Så jag sätter igång och bloggar när jag känner mig redo. Men just nu kan jag varken äta eller sova. Allt är bara för jobbigt. Vill bara koncentrera mig på att bli bra igen. Nu är jag nere på botten igen, men vad kan man förvänta sig förutom att bli sänkt när någon närstående dör? Tills dess får alla ha det bra, och ta vara på era nära och kära, för innan man vet ordet av det så är dom borta. 

Likes

Comments

Tror jag kommer att ha en bloggpaus nu, hur länge den skulle vara är osäkert. Men skulle tippa på ungefär en månad. Kanske blir något enstaka inlägg om dagen. Har verkligen inte lust att göra någonting just nu. Världen är för jävla orättvis. Gud tar alltid dom finaste änglarna på jorden. Kan inte förstå någonting nu, jag vill inte förstå något. Jag vill bara lägga mig ner och skrika och gråta. Tårarna slutar inte rinna alls nu, allt är bara förjävligt och hemskt. Min familj verkar helt enkelt vara olycksdrabbad, och det ordentligt. Hur som helst så behöver jag lite tid för mig själv för att bearbeta saker och ting som hänt. Har svårt att blogga eftersom jag knappt ser vad jag själv skriver pga tårar. Jag som trodde att 2013 skulle bli ett fantastiskt bra år, men ack så jävla fel man kan ha. Aja, ska mysa lite med mamma nu och prata. Bloggar när jag känner för det, tills dess får alla mina fantastiska läsare ha det grymt bra!

Puss

Likes

Comments

Har verkligen ingen lust att blogga nu, mamma väckte mig med sjukt dåliga nyheter som tynger mig något enormt. Funderar på att ta en bloggpaus, har tappat lusten för allt just nu. Ska ta all min tid jag har över nu och be, förstår inte varför allt händer nu. Ska ta en promenad med mamma nu och rensa tankarna, vilket lär behövas om jag ska kunna tänka klart överhuvudtaget. Bloggar när jag har orken till det.

Puss

Likes

Comments