T A K N E M L I G H E D

Jeg havde planlagt at i skulle have serie anbefalingen i dag, fordi den også var så efterspurgt, MEN jeg bliver simpelthen nød til at lave det her indlæg, og komme ud med det, som jeg virkelig føler lige nu - nemlig taknemlig! Jeg blev i dag overrasket af mine skønne forældre og min farmor, som valgte at kører til Vejle, så jeg kunne få nogle smukke blomster, en masse kaffe, 2 fine påskeæg og lidt ekstra. De overraskede mig ved først at ringe når de var lige ude foran i min gård, så jeg blev simpelthen så rørt og skyndte mig derned, og så sad vi ellers dernede i gården, med virkelig stor afstand, uden kram eller berøring og snakkede, og bare så på hinanden. Jeg har aldrig været mere taknemlig end nu, over de ville kører herop, uden jeg kan invitere dem indenfor på kaffe, og simpelthen overraske mig ved at vi lige kunne ses sådan. Jeg er et kæmpe familie menneske, og savner dem voldsomt meget i disse tider, og har ikke set dem i en lille måned, og nu går der yderligere 1 måned.. Så at de kørte herop og overraskede mig sådan her, det rørte mig virkelig! Det var underligt man ikke kunne kramme dem, og bare holde om dem, specielt når de gav så mange fine ting, men den tid kommer heldigvis igen, snart forhåbenligt!

Så jeg vil bare sige på trods af denne grusomme sygdom, så er jeg taknemlig! Taknemlig for min skønne familie som tænker på mig hverdag, og som valgte at kører herop og overraske mig. Taknemlig for min bedsteveninde, som gider gå en tur med mig hverdag, og som hellere end gerne deler en kop kaffe med mig, i denne tid, på trods af man ikke ved hvad der kan ske. Taknemlig for jeg kan gå, hoppe og endda danse og træne og bruge min krop hverdag, og at jeg er sund og rask. Taknemlig for jeg har et sted at bo, et arbejde og en økonomi som er god og som holder mig i live. Taknemlig for solen, som stråler ude foran og for den altan jeg har, så jeg kan komme ud og få noget luft. Generelt er jeg bare taknemlig for mit liv, og for at jeg trækker vejret. Nogle gange, specielt i disse tider, så er det vigtigt at man finder noget positivt, bare selv den mindste lille bitte ting, og er taknemlig for det man har, fordi man ved aldrig hvad der sker. Så TAK til mine skønne forældre, for denne overraskelse, det varmede og rørte mig så dybt, og blomsterne er så smukke!

Hvad er i taknemlige for lige nu og her? Hvad gør jer glad, midt i denne mørke tid, som har ramt Danmark? Skriv det gerne i kommentaren, så vi kan dele hinandens glæder, og opmuntre hinanden på den måde! Jeg glæder mig til at se hvad i skriver - husk, det kan være selv den mindste ting.
Kys og Kram N.

Synes godt om