dance workout plan.

Hello Sweeties. Er jeg den eneste der syntes at de sidste par dage er fløjet afsted, og at Januar er gået overraskende hurtig? Normalt plejer Januar for mig at være en utrolig lang måned, men sådan har det ikke været i år. Om det er fordi at vi er hjemsendt eller hvad det er, det kan jeg ikke sige, men måneden er i hvert fald fløjet afsted. I morgen hedder det Februar og vi tager lige endnu en måned hjemsendt. Dog vil jeg sige det var skønt at de meldte det ud tidligt denne her gang, og ikke nærmest dagen før, man skulle have åbnet. Jeg arbejder som sagt i et storcenter, så jeg tror desværre jeg skal gå hjemme, langtid i nu, men jeg holder humøret oppe. Overraskende nok har mit humør i denne omgang og efter sidste pressemøde faktisk været ganske udmærket.. Normalt bliver jeg meget påvirket af de forskellige pressemøder, men denne gang har det været ganske fint, og jeg har bare trukket vejret dybt og sagt det hele nok skal gå, fordi selvfølgelig skal det nok det.. Der er håb forude, det vælger jeg at tro på!

Min weekend har stået på en mini ferie hjemme hos mine forældre, hvor jeg virkelig har trukket stikket, og fået slappet max af. I fredags hyggede jeg med min mor med fastfood, slik og håndbold. I går kørte jeg med mine forældre til Århus, da de skulle hente et møbel, og der havde vi også en ganske fin og hyggelig tur med en masse snak, kaffe og ro. I dag smutter jeg faktisk hjem til dem igen, dog fordi vi skal se håndbold finalen og det kan jeg ikke tage på mit tv - så jeg smutter lige hjem til dem igen, og spiser noget lækkert mad og ser bold! Håndbold er faktisk en sport jeg elsker at se, måske fordi jeg selv har spillet den engang - og så krydser jeg alt for at Danmark vinder i aften, go Danmark!

Men i dag skal indlægget faktisk handle om noget folk ofte har spurgt mig om inde på min Instagram (Nicolinepraus), og nu tænkte jeg at dele det med jer. I ved jo jeg følger skønne Pamelas workout plans, som hun deler gratis hver søndag på sin Instagram, og de er altså mega fede og mega effektive - de er grunden til jeg ikke træner i FW mere. Men om torsdagen holder hun hvile eller udstræk dag, og for mig fungere det bare ikke midt på ugen - jeg vil gerne have min puls op, og har derfor sammen sat min egen sjove cardio dag, hvor man får sved på panden, men hvor det samtidig er sjovt, og hvis i vil hører mere om den, så læs med nu.

Fordi de 3 videoer, som i ser oppe på billederne, er den træning eller sammensætning, jeg så tager hver torsdag! Madfit som har lavet de forskellige danse videoer, har en masse forskellige inde på hendes profil, så jeg skifter ofte, men ellers så ser det sådan her ud! Jeg elsker at danse og hun har virkelig mange forskellige inde på sin profil, og min favorit lige nu er den med Ariana Grandes sange - hård, men så god og virkelig god musik! Og så slutter jeg altid af med Happy Cardio fra Pamela, som er en sjov og god træningsvideo, med god musik, men lidt hårde end de andre, og det gør jeg lige får det sidste sved på panden, og jeg elsker det! Det er den her måde jeg ofte sammensætter min torsdag på, da jeg prøver ikke at træne en specifik del af kroppen, da Pamela gør det på de andre dage, så torsdag er mere sjov og sved på samme tid - kæmpe fan!

Er der nogle af jer som også følger Pamelas Workout Plan, og hvilken en af dem? Er i med på den Hard eller? ;-)
God søndag til alle og jeg håber i nyder solen, som kigger frem!
xx N.

Synes godt om

Kommentarer