Hey babes!

Så blev det mandag, hvilket betyder en ny uge og jeg har allerede haft en rigtig god start på dagen, med en lækker omgang træning oppe i Fitness World, så det er kun mega lækkert! Resten af dagen skal bruges på lidt arbejde herhjemme, besvare nogle mails, tage lidt billeder og så kalder mit arbejde hos skønne Dyrberg/Kern i eftermiddag, så det bliver en travl men dejlig mandag!

Jeg tænkte at den bedste måde at starte ugen ud på, var selvfølgelig at dele en video, og det er mit længe ventede Makeup Revolution Haul, som endelig er gået live! Jeg har simpelthen fået shoppet lidt nyt og lækkert Makeup hjem, og tænkte at jeg ville dele det med jer! Makeup Revolutions hjemmeside, er en engelsk hjemmeside, og de har virkelig alt hvad man kunne ønske sig i Makeup og så er priserne fantastiske og det er bare virkelig billigt! Man skal ikke betale told eller noget som helst, og i kan finde deres hjemmeside lige her .. Den er bestemt et kig værd, men hvis i nu ikke er så trygge ved at bestille hjem fra nettet, så kan i også finde nogle af deres produkter i Normals butikker.

De produkter jeg har fået købt, og som jeg også viser oppe i videoen, kan i finde lige her:
Freedom Bronzer - her.
Katie Price Baked Bronzer - her.
Liquid Lipstrick Salted Caramel - her.
Liquid Lipstrick Fondue - her.
Contour Kit - her.
Highlighter - her.
Highlighter sæt - her.
Ultra 32 Shade Eyeshadows (Eyes like Angels) - her.
Eat Sleep Makeup Repeat Palette - her.
Makeup Geek Palette - her.

Men jeg håber rigtig meget i kan lide videoen, og husk i meget gerne må gå ind og abonnere på min kanal og selvfølgelig også rigtig gerne like videoen, det gør mig kun mega glad! Husk hvis i har nogle spørgsmål angående nogle af produkterne eller angående Makeup Revolutions hjemmeside, så spørg gerne, så skal jeg gøre mit bedste for at besvare dem + i må meget gerne skrive nede i kommentaren, hvis i gerne vil se nogle flere videoer eller hvis i har nogle ideer til nogle videoer! :-)
Rigtig god mandag til jer alle!
xoxo N.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

man forsætter med at blive i det, selvom det ødelægger dig fuldstændigt?

Ja det kan vel ikke overraske nogle at det her indlæg skal handle om venskaber, men ikke de gode, nej mere præcis, dem som ødelægger dig.. Jeg har i langtid gået rundt med de her følelser og tanker, og har prøvet at snakke med mine 'rigtige' veninder omkring det, og prøvet at få dem til at give mig nogle svar eller noget jeg kan gøre, for at få det bedre - men uden held.. De har været virkelig gode til at give råd og give deres mening på hvad der skal gøres i den her situation jeg står i, og selvom de alle sammen er enige omkring situationen og mener jeg bare bør komme videre og glemme vedkommende, så er mine følelser bare slet ikke med...

Kender i det her med at have en person i dit liv, som du har kendt næsten hele dit liv og som betyder alverdens for dig og at du ville gå igennem ild og vand for vedkommende, men at vedkommende slet ikke føler halvt så meget for dig, og som faktisk er helt ligeglad med dig, MEN du har stadig brug for at have personen i dit liv, fordi uden personen, ville du død? Fordi uden personen føler du dig alene og efterladt, også selvom personen gør dig frustreret og også selvom personen ødelægger dig, og efterlader dig grædfærdig hver aften?.. Det er sådan et forhold jeg har til en person i øjeblikket, og selvom jeg ved det skadeligt for mig selv, og at det dræner mig mere og mere for energi, så kan jeg ikke lade personen gå..

Personen er lidt som en safe kilde for mig, jeg har brug for at have vedkommende i mit liv! Hun er den jeg har kendt næsten hele mit liv, og den person som har været her lige meget hvad, og den person som kender til min grimme fortid, men stadig tager mig for den jeg er.. Problemet i alt det her er bare at jeg ikke betyder ligeså meget for hende, som hun gør for mig.. Jeg har altid kaldt hende min bedsteveninde, og har seriøst nærmest droppet alt og alle, bare for hende, men det har aldrig været den samme vej rundt.. Jeg har været der ligeså snart hun ringede eller havde brug for min hjælp, og jeg var klar til at hoppe på et tog, fly eller hvad det nu skulle være for hende - men igen, ikke det samme tilbage, og sådan har vi kørt hinanden rundt, nu i en del år.. Jeg elsker hende ubeskriveligt, og har virkelig svært ved at sætte hende fri, eller skrive til hende at jeg ikke kan klarer det her venskab mere, fordi jeg har brug for hende.. Hun er som jeg har sagt en slags safe place for mig, og selvom hun ikke gør andet end skade i mit liv og ikke forvolder andet end smerte på grund af løgne og andre ting, så har jeg brug for hende, selv hvis hun skal være passiv eller vi slet ikke snakker sammen.. Jeg har brug for hun er der Online på min facebook liste over mine venner, eller at vi kan følge med i hinandens liv, fordi hun er den jeg har kendt hele mit liv, og hende som reddede mig, dengang alt var noget lort for mig, og hende der var der igennem hele min mobbe periode, da jeg havde ingen..

Men jeg har altid fortalt mine veninder et råd, som jeg stadig står ved, og som jeg mener er det rigtige: "Du skal ikke have mennesker i dit liv, som intet godt gør for dig, eller som kun trække dig ned".. Hvorfor kan jeg ikke bare følge det råd lige nu? Hvorfor er det så svært at skrive til personen at hun gør voldsom skade på mig og gør mig rigtig ked af det, og jeg simpelthen ikke vil finde mig i det mere.. Hvordan kan det være så svært?!

Jeg ved ikke om nogle af jer har prøvet at stå i sådan en her situation eller måske gør det lige nu, men hvis i har eller er kommet igennem sådan en periode her, så må i meget gerne smide nogle tips eller skrive hvad man kan gøre, for at komme igennem, uden at miste sig selv helt.. Jeg ved ihvertfald selv, at jeg snart ikke kan holde til mere, og at min psyke snart har ramt jorden, og så kan man spørge sig selv, er hun det værd?

Jeg er simpelthen så forvirret omkring det hele lige nu, og har bare haft brug for at komme ud med alle de tanker og følelser jeg render rundt og slås med, og så måske håbe på, at nogle af jer har et forslag til noget man kan gøre, eller har et godt råd? Man kan jo altid håbe..
xo N.

Likes

Comments

Det er sjældent at man hører folk snakke godt om mandag, og at man ligefrem elsker den, men min mandag i dag, har været helt fantastisk og en mandag jeg sent vil glemme! Jeg startede dagen ud med en tidlig workout, som i dag var mine arme der skulle tæskes igennem (en hvilke hård en!), og derefter tog jeg hjem og hvilede mig lidt, inden jeg skulle mødes med min skønne veninde, Signe, inde i byen til en dejlig kop kaffe! Nu har jeg også fået prøvet Cafe Vivaldi, som lige er åbnet i Odense, og jeg kan kun varmt anbefalde det!

Efter en masse hyggen med hende, fik jeg lige ordnet en masse praktiske ting oppe i byen og jeg fik sendt en pakke (Julie glæd dig!!), shoppet lidt og så smuttede jeg også hjemad igen, hvor jeg på vejen hjem, fik købt de flotteste grene/blomster, som i kan se oppe på billedet! Jeg har været lidt jaloux på Pilgrims dekoration inde ved siden af vores butik, da Dyrberg/Kern og Pilgrim er naboer i magasin, da de også har sådan nogle flotte grene med blomster på, og nu fik jeg altså købt mig nogle selv! De var udsolgt alle de steder jeg spurgte oppe i byen, men den blomsterhandler, som ligger tæt ved hvor jeg bor, havde nogle, så jeg købte lige nogle få, og til en sølle pris på 80 kr, så syntes jeg faktisk det helt fair, og de pynter så flot inde i min stue nu! Blomsterhandleren hedder forresten Bloomit, og findes på Hjallesevej nr 73 - de er bestemt et besøg værd!

Resten af min mandag har jeg brugt på afslapning, få gjort klar til i morgen hvor arbejdet kalder igen og planlægning for den kommende uge, da jeg er lidt presset med tid (specielt i morgen!), men med en del planlægning, så plejer det hele at nåes alligevel, så det håber vi!

Andre end mig som har fået en god start på den kommende uge, og hvad siger i til mine blomster? Er de pengene værd eller?
xo N.

Likes

Comments

//Gammelt billede.

Puha, så gik der næsten en uge siden jeg sidst har opdateret herinde, og det er virkelig ikke med min egen gode samvittighed, men nej hvor jeg mangler nogle timer i døgnet, for at nå alting, det er jo helt vildt.. Rigtig mange af jer har spurgt om jeg er stoppet med at blogge eller hvad jeg lige render rundt og laver, og derfor tænkte jeg, at jeg ville lave en slags update, så i kunne få en fornemmelse af, hvor jeg er i mit liv og hvad der helt præcist sker..

For det første, NEJ jeg er ikke stoppet med at blogge og det kommer heller aldrig til at ske, jeg har simpelthen bare haft alt for meget arbejde, og for få timer i døgnet, til at jeg har kunne opdatere herinde, fordi hvergang jeg kom hjem fra arbejde, smuttede jeg op i Fitness World for at træne og var fuldstændig smadret efter.. Det er ingen undskyldning, det ved jeg godt, men det er sådan mit liv lige kører i øjeblikket, og selvom det til tider kan være hårdt, så elsker jeg det - og jeg nyder specielt at min træning er kommet ind i min rutine igen, fordi den har jeg virkelig savnet!

Så for at være ærlig og kunne give jer et indblik i mit liv, så handler min hverdag, lige i øjeblikket om arbejde (37 timer +-) og træning, og noglegange kan der være nogle veninde aftaler/familie osv, men ellers primært træning og arbejde, og derfor har jeg ikke haft tid til at opdaterer jer herinde, men det skulle meget gerne ændre sig fra nu af, da jeg er begyndt at planlægge bloggen noget mere, og sørger for at der er tid til den, da det også er mit arbejde, og det sted jeg elsker 100%!

Ligesom at træning lige skulle ind i min rutine igen, så skal bloggen også arbejdes ind, og i og med jeg elsker den og vil det her 100%, så bliver det ikke et kæmpe problem, og jeg glæder mig allerede til at være her 100% igen og opdatere regelmæssigt, og lave en masse lækkert til jer!
Livet er ikke altid let, og der er bare ikke nok timer i døgnet til alt det man vil, men med planlægning kan man nå meget, hvis ikke alt!

Nu venter der en ny men spændene uge i morgen, hvor jeg lige starter ud med at have mandag fri (yes!) og starter ugen ud med en kaffe date med en af mine skønne veninder, så det kan kun blive en god mandag! Samtidig er det også på onsdag, hvor jeg skal til forpremierer på Fifty Shades Fri, og jeg glæder mig seriøst som et lille barn - det helt vildt! Så det er kun en spændene uge jeg går i møde, med en masse dejlige aftaler og ting der kommer til at ske, og jeg glæder mig!

Men tusind tak til alle jer der stadig følger med, herinde men også inde på min Instagram, og som tit skriver at i savner mig her på bloggen - det betyder mere end i tror, og varmer bare så meget, i en travl hverdag, så tusind tusind tak!

Nogle af jer som også kender til de travle dage, hvor der bare ikke er nok timer i døgnet og man sagtens kunne bruge nogle flere?
xo N.

Likes

Comments

//Indlægget er lavet i samarbejde med Esprit.

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her.

Jeg har her på det sidste fået en kæmpe kærlighed for en bestem ting, og jeg ved det er noget der har været længe, og noget alle mere eller mindre elsker, men for mig er det første sket nu.. Jeg snakker selvfølgelig om vores allesammens elskede bodystockings! Jeg har seriøst forelsket mig så meget i det fine navn og stykke tøj, at jeg klikker ind på Nelly , Asos og nu også Espirts hjemmeside hverdag, for at finde ud af om de har fået noget nyt, eller om nogle er kommet på tilbud!

Asos & Nelly har altid haft bodystockings, og rigtig mange, både i farve, med blonder osv - hvor det først er nu jeg har opdaget at Esprit også har, og endda nogle virkelig fine nogle! Dem i ser oppe på billedet, er fra Esprit, og jeg syntes de alle sammen er fantastiske og virkelig smukke! Nogle mere naturlige end andre, men jeg elsker også de der helt nede på jorden bodystockings, som du kan have på med bukser, uden det behøver at være et "gå i byen" outfit.. Man kan bruge bodystockings overalt, og jeg må indrømme at Esprit har det hele, specielt med deres bodystockings! Min favorit deroppe er nok nr. 5, og den ville være perfekt her til Valentine eller hvis du lige ville forkæle din kæreste lidt, men jeg syntes også sagtens man ville kunne style den til byen - den er super fin og sexede med alle de fine blonder! Nr. 3 er nok også en af mine favoritter, da den kan bruges til hverdag, men også styles til en smuttur i byen, hvis man bare tager en habit jakke udover og høje stiletter, og så er man good to go!

Jeg har seriøst forelsket mig i bodystockings, og jeg vil bare gerne have så mange som muligt, og elsker ideen med hele det design og hvad den kan gøre for ens krop - jeg er kæmpe fan!
Nogle af jer som elsker bodystockings, eller i er måske ikke helt med på den trend?
xo N.

Likes

Comments

Så kom der endelig en ny video op på min kanal igen, og det er den længe ventede anden del i min serie, som jeg har lavet i samarbejde med Australian Bodycare! Jeg beklager at denne video har været længe undervejs, men jeg har simpelthen haft for travlt til at kunne filme, men er nu tilbage på sporet, og håber jeg kan filme meget mere her i 2018, da jeg virkelig elsker det!

Denne gang skal i hører lidt om alle de lækre hudprodukter der er hos Australian Bodycare, og hvilke der fungere, super godt for mig! Jeg er som sagt kæmpe fan af Australian Bodycare, fordi de hjælper rigtig godt imod min hudsygdom, og fordi det renser min hud rigtig godt! Tea Tree Oil fungere bare super godt for mig, og jeg er så taknemlig for det her samarbejde som jeg har fået med Australian Bodycare, fordi det er produkter som virkelig fungere for mig, og som hjælper!

Alle produkterne og hvor i kan finde dem, kan i finde inde på videoen, samt pris osv - så tjek gerne videoen ud + i må meget gerne abonnere på min kanal - vi er tæt på de 100 følgere, og selvom det ikke er meget for nogle, så er det stort for mig, og jeg er så taknemlig, for hver og en der følger med, ligesom her på bloggen!

Hvis i har nogle spørgsmål angående nogle af produkterne eller angående Australian Bodycare, så smid gerne en kommentar, så vil jeg prøve at besvare dem så godt jeg kan, ellers så håber jeg i kan lide videoen, og kan bruge nogle af mine gode råd angående deres produkter!
Rigtig god aften til jer alle sammen!

xo N.

Likes

Comments

I dag efter jeg lagde mit fine ben billede op på min instagram (find det lige her ..), er jeg blevet kimet ned omkring, hvor jeg finder min motivation til at træne fra og hvad jeg helt præcist gør! For at være ærlig, så er det første gang i rigtig langtid, at jeg virkelig nyder min træning og hele den her proces der er med dig og din krop, når du træner og jeg har aldrig været gladere.. Før hen hadede jeg at træne, og så det som en pligt, og ville aldrig rigtig løfte tungt men bare lave en masse cardio, fordi jeg skulle jo ikke være stor, jeg ville gerne være tynd som alle modellerne, og alle mine veninder.. Men sådan er det slet ikke mere! Jeg laver stadig cardio, fordi det er en god ide at gøre og fordi jeg gerne vil have en god kondi, men jeg er også begyndt at løfte tungt, og at se hvilken forandring og virkning det har på min krop, det er bare fantastisk! Jeg har på meget kort tid fået en masse markeringer, som fx på mine ben og mine arme er også stille og roligt begyndt at komme med + jeg kunne lige ane 2 mavemuskler i morges i spejlet, så det hele kører bare og jeg er så taknemlig for, at mit hoved og min krop samarbejder denne gang, og virkelig gerne vil hjælpe hinanden.. Jeg håber den her lykke og glæde for min træning og krop, forsætter længe i nu, fordi det føles fantastisk!

Når det kommer til motivation, er det faktisk ikke så svært lige i øjeblikket, også selvom det hårdt.. Jeg står op 05.15, for at nå at træne, inden arbejdet kalder og de dage hvor jeg ved at det er bedre for mig at træne efter arbejde, træner jeg først omkring 21.30.. Jeg elsker mine morgentræning, men er nu også lidt fan af de sene aftner, fordi jeg derefter bare er så smadret, at jeg falder hurtigt i søvn. Men min motivation for tiden kommer faktisk bare fra mig selv, og så fordi jeg kan se det gør noget ved min krop, og jeg elsker de små markeringer der dukker op, eller at jeg lige kan løfte det tungere - det gør virkelig en forskel! MEN hvis man nu har en dårlig dag, og slet ikke kan finde motivationen, så er det en rigtig god ide også, at have et billede af en person eller af noget der motivere dig.. Det kan være af den bikini du meget gerne vil have på til sommer, det kan være et rigtig godt citat eller det kan være af en virkelig lækker model! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har Josephine Skriver som min baggrund på min mobil, fordi hun motivere mig sindsyg meget.. Hun har seriøst drømme kroppen, og det er hende der sørger for at jeg kommer afsted hver morgen, og for klaret en god omgang træning!

Så det er mine gode råd til, hvis i mangler noget motivation eller hvis i ikke lige kan finde den.. Andre gange skal man også bare tage afsted, fordi når man først er deroppe, så er det ikke så slemt og så gennemfører man jo også sin træning - sådan har jeg det ihvertfald!

Hvad eller hvordan jeg træner, det tror jeg, at jeg vil lave et andet indlæg omkring, hvor jeg også kan vise jer hvordan en trænings uge ser ud for mig, og hvilke øvelser, der er mine favoritter - hvad ville i sige til det? Er det et indlæg jeg skal prøve at få op i fremtiden, eller er i lidt ligeglade?

Forresten så sluttede min Giveaway konkurrence igår, den hvor i kunne vinde en lækker palette fra Becca, og først vil jeg lige sige tusind tak til alle jer som deltog, det betyder utrolig meget når i gider at være med, og jeg er ked af jeg ikke kan belønne jer alle sammen, men jeg lover der snart kommer en ligeså god giveaway igen! Men vinderen af paletten blev:

Julie M. Thomsen.

Så stort tillykke til dig Julie, og igen held og lykke til jer andre, næste gang! Jeg har allerede sendt en mail afsted til dig Julie, og jeg lover at få sendt paletten afsted, så snart jeg har din adresse!

Men jeg håber rigtig meget i alle sammen har haft en rigtig god mandag, og at i kunne bruge mine råd til hvor man kan finde sin motivation henne, hvis den ikke lige er der.. Hvis i har nogle spørgsmål omkring motivation eller til min træning, så skriv gerne nede i kommentarfeltet, og så lover jeg at svarer, så hurtigt jeg kan + i må også meget gerne lige skrive, om i ville have et trænings indlæg i fremtiden, fordi så skal jeg nok prøve at få lavet et!

Rigtig god aften til jer alle, og tak fordi i læser med!
xo N.

Likes

Comments

1 cover - her // 2 cover - her // 3 cover - her // 4 cover - her // 5 cover - her.

Ebay er for mig en virkelig fantastisk hjemmeside, hvor man kan finde rigtig mange ting, til nærmest ingen penge! Jeg har handlet derinde i en del år nu, og har købt alt fra makeup, smykker, ure, tasker og også som nu, Iphone Covers! Jeg har desværre ikke så mange covers til min Iphone 6s plus, og er rigtig træt af de få jeg har + så syntes jeg at covers generelt er sindsyg dyre i butikkerne, så derfor benytter jeg mig ret ofte af Ebay, når jeg mangler et nyt cover, det eneste minus der er, er leveringstiden!

Jeg har, som i kan se oppe på billederne, købt mig 5 forskellige, til en sølle pris på 50 kr for alle sammen, så 10 kr stykket - sindsyg billigt! Jeg har desværre ikke modtaget nogle af dem i nu, men jeg lover at give jer en opdatering på kvaliteten så snart de kommer hjem! Jeg glæder mig ihvertfald selv til at modtage dem, og ved ikke hvilket et i nu jeg er mest spændt på, eller hvilket et jeg skal bruge først.. De er alle sammen så fantastiske, dog må jeg indrømme at det med blomsterne eller det med udsigten udover New York, nok er mine favoritter! Der er linket til dem alle sammen oppe under billederne!

Nogle af jer som kender til Ebay, og som benytter det meget eller vil i hellere shoppe i butikkerne?
xo N.

Likes

Comments

Igår var jeg en smuttur på skønne Cafe Skt. Gertrud, som er en cafe her i Odense, og det var faktisk mit første besøg, MEN bestemt ikke det sidste! Jeg er jo meget en trygheds person, og når jeg er i byen med mine veninder og vi skal have en kop kaffe, så er det altid den lille smalle jeg tager, fordi jeg kender pigerne derinde og bare elsker hele deres univers, men jeg må ærligt indrømme, de har fået lidt konkurrence..

Jeg var afsted med min skønne veninde, Josephine, og det var virkelig skønt at se hende igen, da hun er en af mine tætteste og jeg desværre ikke har set hende i langtid, så der var en masse vi lige skulle have snakket om, og hvor findes der bare ikke noget bedre, end ren veninde hygge! Inde på Skt. Gertrud fik vi begge en smoothiebowl (der må jeg indrømme, den lille smalles er bedre, 100%), nogle lækre hjemmebagte vafler, en croissant, noget te og en stor kop varm latte! Det var virkelig lækkert det hele, og priserne derinde, ihvertfald for morgenmaden, er virkelig billig, og der er så mange forskellige små retter man kan vælge imellem - så der er lidt til alle!

Det er som sagt ikke sidste gang jeg besøger Skt. Gertrud, fordi det var virkelig fantastisk, og selvom det var en masse små retter, så mættede de alle sammen godt! Jeg tror næste besøg må være om aftenen/natten, da jeg har hørt fra nogle af mine veninder, at deres drinks også er virkelig gode, så det må da prøves!

Nogle af jer der har besøgt Skt. Gertrud før, og som også syntes det er helt fantastisk, eller har i andre meninger? :)
Husk forresten at deltage i min konkurrence, hvor i kan vinde en Becca Face Palette, i finder indlægget lige her ..
Kys Nicoline.

Likes

Comments

Så starter en ny uge som byder på en masse nye og spændene ting + aftaler, som jeg kun kan gå og glæde mig til! Udover en ny uge er startet, så har jeg også lige nu takeover på skønne fynskeinfluencers instagram, så hvis i gerne vil følge lidt med i mit liv og komme helt privat på mig, så syntes jeg helt sikkert i skal smutte forbi og følge med! Jeg deler lidt tips fra min hverdag, træning, arbejde og meget andet - det er simpelthen så hyggeligt!

Men nu hvor en ny uge er startet, hvorfor så ikke starter den på den bedste måde, nemlig med en lækker konkurrence, hvor i kan vinde en virkelig lækker palette fra Becca! Jeg snakkede lidt om i sidste uge, at jeg havde været ude og købe en fin gave til jer, som i ville kunne vinde meget snart på bloggen, og det kan i så nu! Jeg har nemlig været ude og købe denne fine Becca Palette til jer, som jeg selv ejer og som jeg virkelig knuselsker! Den indeholder 2 highligthers, en blush og en bronzer og de er alle sammen AMAZING! Jeg har brugt denne palette siden jeg købte den, og har simpelthen modtaget så meget ros, for alt den glød der er i mit ansigt, og tænkte med det samme, at i også skulle have mulighed, for at eje denne lækre palette! I får selvfølgelig en helt ny og uåbnede palette + 2 prøver, hvor den ene er en eyeliner fra Kat Von D, så det er en virkelig lækker giveaway!

Det eneste du skal gøre, for at være med i denne konkurrence, er:
1. Følg min Facebook side, som i kan finde lige her ..
2. Følg mig rigtig gerne på Instagram, som i kan finde lige her ..
3. Skriv gerne en kommentar, hvor i fortæller hvad jeres nytårsforsæt er + jeres mail, så jeg kan kontakte vinderen!

Så jeg håber selvfølgelig i har lyst til at deltage, og syntes det er en virkelig lækker konkurrence! Den er som sagt ikke sponsoreret eller noget, det er bare mig der har lyst til at give jer noget, som tak for at i læser med og finder min hverdag interessant! I er de bedste i verden, og selv ikke denne gave er stor nok som tak fra mig, men jeg håber den kan gøre bare lidt ;-)

I har helt frem til d. 21 janauar til at deltage, så der er lidt tid i nu, men jeg håber som sagt i har lyst til at deltage, og at i syntes det er en lækker konkurrence! Jeg kan ihvertfald sige at det er en sindssyg lækker palette, og farverne holder bare sindssyg godt, og gør bare dit look så fantastisk - KÆMPE FAN!

Men held og lykke til jer alle sammen, og igen tusind tak fordi i læser med!
Kys Nicoline.

Likes

Comments