hello fina onsdag, har haft en väldigt bra dag men den blev ännu bättre när jag kom hem för idag kom äntligen min skolavslutnings klänning till postlådan. Vit, hel spets och V-ringad, allt jag älskar på samma klänning, Amazing. Längtar så otroligt mycket tills sommarlovet och till att komma bort från alla stressiga läxor och allt annat. wiiih, bara 21 skoldagar kvar!!

Idag är jag helt själv hemma hela dagen vilket kommer bli så sköönt, jag & min hund penny kommer mysa hela kvällen framför tv:n.


​Min skolavslutnings klänning med en ganska ful galje haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

12.00, det är tiden vi idag slutade i skolan, 12.00, så jävla skönt. Jag, min syster och Leah åkte iväg till Uppsala en snabbis direkt efter för att fixa min mobil eftersom en uppböjning som bolaget hade "råkat" göra gjorde så jag fick två sprickor igen men självklart gick det inte på försäkringen utan vi skulle fått betala massor av pengar igen för att fixa till det, jävla skit bolag.. Nu har jag iaf komit hem och hunnit städa undan lite för att göra det lite fint igen innan en av mina två friends kommer hitoch ska sova över ikväll, så vi ska laga mat och bara ha det anmält mysigt. Anledningen till att folk sover här på vardagarna denna veckan är bara för att mamma och pappa är i Cypern denna vecka så jag är helt själv haha, men det är inte så mycket intressant som pågår annars så det var väl allt för idag antar jag?

Juste jag måste bara berätta att jag smakade en ny Ben&Jerry igår eller ny och ny den kom ut förra sommaren men jag hade inte haft chansen att smaka den fören nu haha, men skitgod var den iaf, älskar bananglass!!

Likes

Comments

Måndag igen, jag klarade mig hyfsat bra idag hade bara en låång kokboksdag att se fram emot + lite bild & musik. Vi åttor i skolan håller på och gör våran alldeles egna kokbok med maträtter från Asien som vi tydligen ska sälja på Itunes?? Här har nog skolan höga förväntningar.. Min grupp gjorde iaf Samosa's aka vegetariska piroger med potatis, ärtor osv . Det kanske inte låter så gott men slutresultatet blev faktiskt förväntansfullt bra om vi får säga det själva även fast det var väldigt jobbigt att greja med degen.

Nejmen nu ska jag ta & gå och duscha för att sedan mysa framför The Walking Dead & Parneviks med min systeryster och hennes pojkvän samt deras gulliga lilla dotter som dock kommer sova haha.

Samosa's med Raita & mynta

Likes

Comments

hellooo, det var ett tag sen jag loggade in här och skrev något, så jag kände att det började bli dags.. det har ju hänt lite saker som jag skulle kunna dela med mig av. Bland annat har jag fyllt år, åkt till Prag med min mamma, mormor, moster & bästiiss, dock vet jag inte om vi redan hade åkt när jag startade bloggen haha? Men det är några av sakerna jag kommer skriva om framöver, sen så har vi ju min stora språkresa som kommer smygande. Denna sommar kommer bli en av dom bästa så som det ser ut nu, längtar som in i norden. Säger man så??

Jag har börjat älska min kamera mer och mer de senaste dagarna också så jag hade tänkt ta mycket fina bilder nu på våren som jag kan använda till olika blogginlägg framöver så det inte blir lika tråkiga livlösa inlägg utan bilder längre utan färgstarka inspirerande inlägg istället. This is going to be so fuuuunn!!

Likes

Comments