Header

Mat är väl ändå det bästa i livet?! Till veckan åker pappi till New York (nä är inte alls avis..) så då passade vi på att äta en familjemiddag på Invito ikväll, mums.


Likes

Comments

När jag fyllde år fick jag Carolina Gynnings senaste mobilskal av lillebror, problemet var bara att han köpt fel storlek på det, och att W också hade köpt det till mig i julklapp (i rätt storlek)! Så då lämnade jag tillbaka det från lillebror och bytte till dom här två muggarna istället. Dom är ju såå fina! Och hur fin är inte vår kaffebrygg? Vi köpte ju en ny till m&p i julklapp så då var jag snabb att sno den här som dom hade innan :-)


Likes

Comments

Ni vet ju redan hur mycket jag älskar smink och att lägga pengar på det. Men rengöring osv? Not so much.. Jag är såklart alltid jättenoga med att tvätta ansiktet men jag har aldrig varit den som orkar lägga mycket pengar på flera olika rengöringar och krämer. Jag kör alltid på något billigt drugstoremärke som finns att köpa på Ica, H&M typ.

Nu på senaste tiden har min hy dock blivit sjukt dålig! Dålig för att vara mig i alla fall, som aldrig har finnar eller liknande. Så jag fick tips om den här ansiktsmasken av en tjej på Kicks. Nu har dom dessutom 20% på all hudvård så då passade jag på att köpa den. Även med rabatten är den enligt mig alldeles för dyr så jag hoppas verkligen att den ger bra resultat.. Men får väl som sagt vad man betalar för? ;-)

Likes

Comments

Förra veckan passade jag på att rensa garderoben. Det var verkligen på tiden! Och det blev såklart alldeles för mycket plats över så då var jag ju tvungen att fylla på med lite nytt ;-) Här är den del av det nya.


Likes

Comments

Jag är ju ledig den här veckan, så himla skönt. Idag har jag varit till kusin och gjort ljusa slingor. Blev som vanligt less på den mörka ombren och saknade mitt ljusa. Klippte topparna lite också och jag är lika nöjd som vanligt :-)

Efter det blev det ett stopp på ica för handling och så fort jag kom hem slängde jag ihop tacos. Vrålhungrig! Nu blir det mys i soffan resten av kvällen :-)

Likes

Comments