Header

Nu är jag hemma igen en snabbis så jag tänkte passa på att berätta lite om dom senaste dagarna. I torsdags åkte jag som sagt till stan med Lina. Vi letade midsommar klänning utan resultat och fixade lite grejjer. Efter det åkte vi hem till Matfors, åt mat på Spice och sen var vi här hemma med killarna på kvällen bara. I fredags (alltså på midsommar) så klev vi upp, kollade på Eva & Adam, duschade och fixade oss, gjorde midsommarkransar och sen kom William och Jesper hit så vi åt middag, spelade kubb osv så vi blev kvar här hela kvällen.

I lördags när vi hade vaknat och plockat undan allt så åkte jag till stugan. Mormor, morfar och farmor kom och åt mat med oss och sen somnade jag rätt tidigt. 

Nu ska jag gå in och dammsuga lite och ikväll ska jag och Oliver jobba åt pappa. Sen åker jag nog tillbaka till stugan igen så vi hörs igen om ett tag! :)

 

 

Likes

Comments

Dom kommande dagarna kommer jag nog inte ha någon tid alls för att blogga. Nu ska jag strax till stan med Lina och fixa lite inför imorgon, sen åker vi hem hit och imorgon på midsommar så ska vi vara här hemma några stycken. På lördag åker jag till stugan och på söndagkväll så jobbar jag ju, så vi hörs igen till veckan när jag har tid över igen!

Glad midsommar :)

 

Likes

Comments