Header

 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorse började jag dagen med en promenad. Hamnade på en genväg genom skogen där det var fullt med lera vilket resulterade i att fötterna sjunk igenom (mina nya skor är alltså bruna nu) så jag blev arg och gick hemåt igen. Sen åt jag lunch med pappa, duschade och fixade mig. Nu ska jag strax åka på Ica och hämta ut ett paket och ikväll blir det grillning och majbrasa med alla grannar!

 

Likes

Comments

Fick en fråga vart jag har köpt bh-arna, dom finns på H&M för 129:- styck!

 

Likes

Comments

Jag har testat dom allra flesta mascarorna och har sällan köpt samma fler än 1 gång. Men den här från L'Oreal har jag haft dom senaste veckorna och den är SÅ bra! Lätt att använda och fransarna blir jättefina. Alla mascaror är ju olika på person till person men den här är min nya favorit i alla fall. Kostar runt 169;- om jag inte minns helt fel.

 

Eftersom att jag bara använder puder när jag sminkar mig så har jag testat rätt många borstar också. Den här är den bästa jag nånsin har använt! Den är mjuk och skön, inte alls så där hård och stickig som de flesta andra borstar kan vara. Det bästa av allt? Den kostar bara 30;- (!!!) och finns på Dollar!

 

Likes

Comments

Idag har jag varit i Birsta en sväng, tyckte att det var dags för lite shopping! Hittade lite fint som fick följa med hem i alla fall. Köpte med mig lite blommor och godis också, det är två saker som jag alltid måste ha på mitt rum. Nu har jag varit ute med Gunnar en stund, ska fika lite och sen gå och köpa köttfärs och göra tacos till middag. Och senare ikväll så ska jag på kalas hos min kusin som fyller 12 idag!

 

Likes

Comments