Igår var super!! Hade riktigt kul även om jag bara yra runt och skrek(?)
Nej men haha. Hade super kul och det var trevligt folk och det var bara allmänt bra. Och konstigt nog mår Jag riktigt bra idag och drar snart vidare ner för att käka thai mat med bästa moa och sen vidare på street race! Blir nog en bra kväll!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej. Mitt namn är Nicole, jag är 16 år och bor i Laholm. Det ligger i Halland ovanför Skåne. Jag går första året på gymnasiet på frisörlinjen. Och det här är min historia.
Saker kanske är suddiga osv och kommer ite ihåg allt, men ska skriva så detaljerikt så möjligt och försöka få med allt om jag vågar ta med allt.

Det var i 5an jag började skära mig, men det var Inte där det hela började, utan det började någon gång på lågstadiet under 0-4 nån stans där. Och jag tror aldrig jag var ärlig mot kuratorn eller mina lärare eller föräldrar om varför jag mådde dåligt. Jag sa bara att allt var jobbigt. Men ärligt talat kände jag mig ensam, oönskad, och oälskad, i 0-3 umgicks jag med en kompis väldigt mycket och vi hade hemlig koja osv, det var inte så många som gillade den här tjejen som jag umgicks med, och dom var alltid väldigt dryga mot oss och förstörde allt vi gjorde, och det brydde vi oss dock inte så mycket om, men när jag ite umgicks med henne och umgicks med andra var det alltid folk som brukade kalla mig saker på skämt hela tiden, jag kände mig som människan man kunde klanka ner på för hon bryr sig inte, till slut började jag ta allt allvarligt och tog åt mig, jag kände mig som allt det där dom kalla mig. Och det fick mig inte att må bra jag kunde sitta och ha ångest eftersom jag lura mig själv så mycket så jag till slut trodde på det. Sen var det ganska lungt i 4an jag och min kompis splittrades dock men jag fick snabbt en ny "bästis" och det var faktiskt bra. Tills 5an när dom som var ett år yngre kom. Killarna där började reta mig, och kalla mig saker igen. Och ingen stod upp för mig. Jag var ensam, och det var då i 5an som min lärare upptäckte mig och min bästavän bakom skolan och han fick reda på att jag skärde mig. Och efter det fick hela klassen reda på det och dom såg på ett helt annat sätt på mig. Som att dom måste vara snälla mot mig för att jag inte ska göra nåt dumt. Så
Folk blev Snälla mot mig. Men nu i efterhand förstår jag att det kanske inte var på rätt sätt Lixom. Efter det så en dag när dom yngre killarna sprang förbi mig och slog mig i ryggen och skrek nått efter mig så stog Emma upp för mig. Och hon har egentligen varit min bästa vän sen föralltid för hon har alltid stått upp för mig bara att jag varit för blind för att se det. Iaf så skrek hon åt dom att lägga av. Och efter det lugna det faktiskt ner sig och jag umgicks mycket med Emma och Tina. Och det var bra. Men sen kom ju gymnasiet, då jag var tvungen att splittras från både Emma och Tina. Dom hamnade i samma klass och ja hamnade med folk jag knappt umgicks med och inte riktigt gillade heller. Så jag trivdes allltså inte och började glida ner mot botten igen eftersom allt det gjorde att jag tappade kontakten med alla jag tidigare umgåtts med. Även om vi bara va en korridor iväg, jag fick inte byta klass, vi vad på möten hela tiden och enda jag fick byta var till G klassen men kag ville vara i E klassen. Men det gick dom inte med på. Ocj som sagt i den klassn var jag oxå flickan man kunde skämta med, tror nästan att jag alltid kommer vara det. ialla fall. Till slut efter ett år i den klassen fick jag byta. Och när jag bytat fick jag höra massa grejer av gamla klassen på skämt vissa saker och vissa saker inte som tex "fan va tyst det är utan dig fett skönt" "efter du stack har vår klass blivit bättre klass" osv. Jag skrattade alltid. Men det var inte kul. Nu är vi alltså i 8an då allt egentligen var som värst. Jag vet inte riktigt när allt börjar eller om allt går att beskriva eller om ja tar det i rätt ordning men vi kör. Jag umgicks jämnt med Jonathan i början. Och började även umgås med en annan tjej som var ett år yngre än mig, vi hängde i Halmstad ganska mycket och det var den tiden kag mådde ganska dåligt utan att veta varför. Men jag gick ständigt med långärmat och hade en klump i bröstet. Och någon gång under allt detta slutade Jonathan prata med mig, han började istället hata mig, det hände att han skrek hora efter mig i korridoren och jag kände hur dom som var äldre hatade mig jag vågade inte gå genom korridorerna för jag kände alla blickar på mig och Jag hade jämnt rakblad i fickan. Fall jag skulle bryta ihop på rasten och låsa in mig på toan. Jag kände att folk inte brydde sig. Att det car rena helvetet att umgås med mig men när nått hände brydde alla sig, trodde jag. Dom var bara nyfikna. I slutet nån gång i våren i 8an slutade jag gå till skolan. Har inte fått med allt men kommer inte ihåg allt och vågar Inte skriva ut allt som hände i 8an. Iaf jag slutade gå till skolan. Socialen blev inblandad och bup kom och allt. Jag blev tvingad iväg till bup tvingad till alla möten, men jag ville inte jag ville bara ligga i min säng och sova föralltid.
Och nån gång under 6-7 an kom ja på nu att jag missade en del. Tror det var i 6an. Lärde känna en tjej via internet. Som jag var så bra kompis med. Det var på sommaren mellan 5an och 6am och hon hjälpte mig så mycket och kom och hälsa på sen sommaren. Men hon lärde även känna en av mina kompisar och började snacka mer med henne, och ja, klart som fan man blir ledsen. Jag vad nog lite avundsjuk oxå för jag har nog vart ganska avundsjuk på henne förrut oxå för hon hade ett bättre liv än mig. Och sen sommaren efter började vi bråka jag och tjejen som inte var från internet, för vi var i Tylösand och hon följde med mig dit. Och då var jag tillsammans med en kille som heter Kevin som hon oxå kände. Vi skulle ner t stranden och jag skulle bara hem till husvagnen och hämta nått, (vi var ett helt gäng) så när jag kommer ner har Killen och tjejen gått i väg. Dom går längst stranden hand i hand och dagen efter blir jag dumpad, och samma dag blir dom 2 tsm och tjejen från internet tar hennes parti och set slutar med att jag inte snacka med någon av dom. Och visst i den åldern ska man inte bry sig om killar osv men sånt gör ont.
Och även i 7an träffade jag en kille från hbg som var 3 år äldre. Vi började snacka och träffades och vi blev tillsammans helt enkelt den 9e januari för 3 år sen det blev komplikationer som JSG inte tänker gå in på. Men jag gjorde slut. Han ville så gärna ha mig tillbaka under den tiden, och efter ett halvår var det jag som ville ha han tbx men då var det hans tur att inte bry sig. Och jag saknar han ön idag. Han är min första riktiga kärlek och jag kommer nog aldrig komma över honom. Jag kommer in på detta senare igen.
Tillbaka till 8an. Det slutade med att jag gick tillbaka till skolan efter lite mer än en månad, men jag fick special schema och alla bara hittad på mig, det var aldrig riktigt nån som pratade med mig.. Utan jag levde i min egna bubbla. Och set var bara några veckor sen blev det sommarlov. På det sommarlovet började jag umgås med Amanda en ny tjej. Hon blev min bästavän ganska fort och vi har alltid hållit ihop sen dess. Pga henne var 9an Inte lika jobbig. Hon gjorde tiden enklare och jag umgicks med henne Tina Sara och Eve. Vilket faktiskt gjorde nian ganska okej.. Och nu går jag i 1an och allt har kaosat sig igen. Jag har precis igår förlorat min bästa vän och alla säger att jag nog kommer få henne tbx snart men jag vet inte om jag är så säker. Jag sa åt henne jag sa upp kontakten, för jag tyckte inte det var okej. Tänker dock Inre gå in mycket på vad som hände för det är mellan hon och mig. Och jag vet inte om jag trivs i klassen jag går i. Jag vet inte om jag vill byta linje eller om det bara är klassen det är fel med, det är många tjejer i klassen som det bara känns som att dom umgås med mig antingen för att vara snälla eller för att jag är den enda dom kan umgås med eller nått. Det finns ju dock 1 tjej jag umgås med som är bra. Men annars trivs jag nästan inte alls med klassen.. Och vet ite om alla kommer hata på mig imorgon om dom läser detta och jag säger att jag inte trivs men set är inte något jag kan hjälpa det är sån jag är och jag trivs inte Thats it Lixom. Och tillbaka till den förbaskade kollen som vägrar lämna mitt huvud eller hjärta. Jag vet inte om jag är räd för att släppa taget eller om jag verkligen Inte kan släppa han.. Men som på Lund, han bor i hbg jag i Laholm och jag skulle till Lund på Valborg, jag åkte tåg och helt plötsligt kommer Linus på samma tåg samma vagn coh sätter sig i sätet bredvid typ, och Börjar snacka med mig. Och hur stora är oddsen? Slutar ju med att vi umgås hela kvällen och åker sedan med till Helsingborg innan vi åker hem. Jag satt i hans knän under resan mellan Lund till hbg och han kysste mig en del gånger sen slut med det? Och jag menar varför? Det gör det alltid värre, han dyker alltid upp när jag är påväg upp. Och då dethära med min bästa vän vi har vart bästa vänner i 2 år aldrig bråkat, ALDRIG. Och vi har alltid stått sida vid sida. Nu är allt bars slut. Efter att vi hade en så jävla bra vecka i Stockholm och såg 1D som oxå är en av anledningen till att Jag är deprimerad. (Bara några kommer förstå den depressionen) och Jag har precis upptäckt att jag är beroende av att skada mig själv. Jag har ett farligt beroende av det.
Och det är så jävla mycket mer som jag inte får fram med ord.
Och allt detta är säkert rörigt och skit coh folk komme se det som en baggatell. Men allt går inte ens att skriva ner eller förklara. När jag läser detta tycker jag inte det låter så farligt men att genomlida det. Det är illa. Och som sagt det är inte allt och jag orkar inte ens förklara för jag ska inte behöva förklara eller säga förlåt för att jag klagar när jag inte har det värst. Iaf
Tack till er som läste. Uppskattar det.

Likes

Comments

Krånglade med papperna igår så kunde inte vara på praktiken men idag ska de förhoppningsvis gå bra att vara där!! Så nu ska ja snart ta och pallra mig dit i det blåsiga vädret! Hare bäst puss


  • 409 Readers

Likes

Comments

Första praktik dagen idag! Ska snart ta och gå mot praktiken ganska skönt att börja 10 ändå och att de bara tar 5 min att gå dit! Haha
Får hoppas att det går bra!! Håll tummarna!


  • 405 Readers

Likes

Comments

Det är ganska mysig med snö ändå! Bara att de är så fruktansvärt kallt!
  • 388 Readers

Likes

Comments

Åker till skolan nu snart ska bara gå en snabb promenix med min vovis, första lektionen är engelska men istället för engelska ska vi gå på nån UF mässa på arenan :) blir kanske intressant? Får väll se! Och som sagt ikväll åker ja nog till Helsingborg och är där för praktiken hela veckan!
Här har ni en liten outfit bild oxå!


  • 398 Readers

Likes

Comments

Sitter och packar och städar rummet, åker ju iväg till Helsingborg imon och packar alltid onödigt mycket grejer haha. Men ah. Orkar inte städa vill bara lägga mig och läsa beautiful creatures, men vill även ha klart mitt rum och städa fint och få upp allt när ja väl tapetserat om och köpt möbler så de är väll bara att ta tag i det?


  • 396 Readers

Likes

Comments

Klarade mitt första mål på gymmet idag!! Helt sjukt härligt äntligen!! Åker ju till Helsingborg nu i helgen så kommer inte kunna gymma förens om 2 veckor vilket är lite tråkigt men ska bli kul med praktik! Och när ja är tbx så ska ja sätta ett nytt mål!! Woop


  • 414 Readers

Likes

Comments

Såååhär jävla trött och sleten är ja efter ett gympass va på gymmet 4 och åkte hem vid halv 7 helt slutkörd! Först hade ja genomgång på maskinerna och hur ja ska göra för att bättra min rygg och sen ett tufft träningspass med syrran och Amada! Super härligt att komma hem så sleten och trött ändå! Så nu sover ja gott inatt! Puss


  • 396 Readers

Likes

Comments