Jag tänker nu dela med mig av två hårinpackningar som man kan göra billigt och enkelt med hjälp av saker du redan har i hemmet.

Den första hårinpackningen funkar perfekt för dig som har färgat svart eller brunt hår och vill avfärga det utan att betala en förmögenhet på att avfärga hos frisören. Den här hårinpackningen består av honung, schampo och den viktigaste ingrediensen C-vitamin (brustablett). Du börjar med att ta 4 tabletter och börjar att krossa dom tills det är ett finmalt pulver, sedan häller du i runt 1 1/2 tesked honung och en lagom mängd schampo och rör om. Du kommer att se hur blandningen börjar löddra upp sig på samma sätt som en blekning gör. Applicera blandningen jämnt i håret och låt verka i ca 1 timme och skölj sedan ur. Jag har nyligen gått från svart till brunt och hade svarta partier/slingor kvar i håret, jag testade då den här inpackningen och när jag sköljde ur håret så följde svart hårfärg med! Så jag kan inflyga på att den här metoden funkar iallafall på svart färgat hår. Jag har även hört att den här metoden kan bleka mörkblont hår till 2 toner ljusare.


Den andra hårinpackningen ger näring och fukt till torrt och skadat hår. Det du behöver är olivolja, honung och citroner. Börja med att hälla två matskedar olivolja i en skål, häll sedan ca 2 teskedar honung i samma skål och rör om. Tillsätt juicen från 1 1/2 citron och applicera sedan jämnt i håret. Låt verka i minst en halvtimme och skölj sedan ut.


Nu framöver kommer det att komma upp minst två inlägg i veckan, tisdagar och lördagar. Håll utkik efter nästa inlägg där jag kommer skriva om hur du kan leka med mörker och ljus för att få läpparna att se fylligare och plumpigare ut!💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments