Heej allihoppa!
Det var ett tag sedan min sista inlägg. Har varit sjuk hela sista veckan så hade helt enkelt ingen ork att blogga, hoppas ni förstår det. Inte kul att ligga hela dagen i sängen o dricker te osv. ni vet ju hur det är att vara sjuk anar jag :) Igår var min röst helt borta, första gånget faktis. Det var hemsk :/ Vill aldrig mer uppleva detta känsla. Det gå lite bättre idag men ändå! Sittar just nu på tåget sen har vi några lektioner och sen bli det träning. Juste igår hade vi prova på i ishallen och det var rätt mycket folk som kom. Så jag är taggad att börja nästa söndag mitt jobb som tränare. Har faktis saknad det :) Och idag är jag också tränare, så himla kul.
Hoppas ni mår bra och inte börja bli sjuka!
P.S: Sjukt att jag ta studenten i år. Är fett taggade inför universitet!! <3
Puss, puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! 

Sitta just nu på tågstationen och gissa.. jag vänta på tåget haha 

Idag hade jag först fys där jag lyckades äntligen med en hoppkombination och sen  tränade jag 1 1/2 timme ensam på isen, det var ingen på isen. Riktig skönt att man kan göra vad man vill liksom och har hela isen för sig själv. Sen hade jag 1 timme träning och nu är jag helt slut. Skönt att komma hem snart och äta lite mat. Idag bli det ingen plugg för jag ligger i tid med alting. Såååå skönt att inte måste göra nånting för skola. Känslan när man bara kan komma hem och slappna av är ju den bästa. Tänkte att baka kanelbullar sen om jag inte är allt för trött. Blev fett sugen på det när jag såg en tjej på tågstationen äta en bulle. Det var ett tag sen jag åt det sist faktis. 

Puss, puss

Likes

Comments

Heeej ❤️
Sitter nu och kollar på Gossip Girl och äta joghurt med frukt, det är det bästa som finns på morgonen. Idag bli det ju som sakt söker jobb och sen fixa lite för skolan och det viktigaste såklart att bli frisk igen. Det bli kul att komma tillbaka till skolan och träningen igen efter några dag. Jag bli alltid så himla taggad för träningen om jag inte varit där på några dagar. Peace


Likes

Comments

Sitter just nu framför tv:n och fundera över ganska mycket. Snart är det ju val redan andra gånget jag får rösta. Alla vill förbättra världen så jag tänkte  på att gå med i någon ungdomsparti men är det inte bara bättre att gå med i FN - förbundet eller Amnesty International där man verkligen gör något. Jag vill verkligen hjälpa människor och göra de glada. Fundera på att söka om en praktikplatsen på amnesty nästa år. Vad tycker ni om det? Har någon av är gjort det nån gång? Måste vara mycket lärorik och tror jag kommer att gilla det. Har så mycket jag vill göra efter jag har tagit studenten. Dels vill jag börja direkt att plugga men på andra sidan vill jag åka utomlands. Kanske nån form av practicplatsen t.ex: FN-förbundet eller Amnesty International eller Au pair i Scotland. Har verkligen ingen aning vad jag kommer att göra. Jag vet att det är nästan ett år till des, men vill liksom veta vad jag kommer att göra efter skolan. Måste alltid planera allting. Helt sjuk. Är en planeringsfreak kan man nog lätt säger. Får typ panik om jag inte vet vad jag ska göra nästa helgen :) Är verkligen ingen spontan människor vilket är ibland jätte dålig. Men, men vad jag iallafall vet är att jag måste nu verkligen ta tag i att skaffa jobb. Ska imorgon leta efter ett jobb. Det suger verkligen att inte har något jobb och tjäna pengar. Vem behöver inte pengar liksom. Så det bli spännande hur det gå. Love 

Likes

Comments

Hej, alla bloggisar därute!

Sedan två veckor gå jag då rund och är förkyld och mår inte så bra. Känner ni den känslan när man bara vill vara hemma dricka te och bli frisk igen. Det suger verkligen att inte kan träna eller gå till skolan. Har ändå tränad, varit i skolan osv.de sista två veckor. Eftersom jag byte skola nu har jag hunnit att träna varje dag mellan 4-5 timmar. Det känns hur bra som helst att kunna göra det vad man älskar. Men eftersom jag inte mår så bra och inte pallar just nu längre att gå rund halv sjuk stannade jag hemma från skolan igår och idag . Ganska segt faktis att vara hemma ensam men skönt att kunna sova så länge man vill. Pluspoäng med vuxenlivet ju :) 

Förresten har nu möblerad om i min lägenhet för jag har tröttnar på utseende haha vem gör inte det. Iallafall är lägenhet nu skitmysig. Är så himla nöjd :) 

Så nu kollar jag på Friends, ni måste kollar på den om ni inte gör det redan. Serien är skitbra!! :) Sen måste jag lämna in två skolarbete vilket känns också bra eftersom jag har suttit ganska länge med de. Och känslan när man är klart med något arbete är ju så himla skönt. Sista året nu av skoltiden och jag är taggad och bered för studentlivet om ett år.  

Puss, puss 

Likes

Comments