Header

Hallå igår blev det inte mycket till blogga då mamma inte kan röra sig alls då hon har ont i ryggen och ett ben som hon inte får anstränga sig anyway igår var det mycket som gjorde att jag glömde bort er totalt ,sorry!!


Måndag den 12 och tisdag 13 februari

hände inte så mycket alls förutom hjälpa mamma osv men annars hände det inte så mycket vad jag kommer ihåg.

Onsdag den 14 februari

Började dagen med gå upp 09.00 för sedan gå på möte om skolan ,skulle vara på möte 10.00 men va där 09.45 och fick gå in och sen var jag där och pratade fram till 11.20 , drog sedan vidare på nästa möte för att jag har diagnoser så kan jag få mer i pengar för jag pluggar , va på nästa möte vid 13.20 så va kanske hemma vid 15.00 . Drog och handlar mat åt mamma Sedan var det bara att åka hem och lämna allt och hjälpa mamma med olika saker.Torsdag den 15 Februari

Gårdagens gick ut på att 09.00 ge hundarna mat och ta ut dem, klockan 13.00 ta hundarna , städade hela huset (tog lång tid) rensade i mitt rum,tvättade , drog och handlade frukost och åt det sen var det bara laga mat ,ge hundarna mat och gå ut med dem. Sofia satt på teen wolf som vi följer här hemma så det såg vi fram till 21.00, Tårtslaget började 21.00 så vi såg på det och åt min enormt goda pollykaka och sedan var det ju bara ta hundarna och gå ut med dem och sedan sova , så såg min dag/kväll ut igår men man gör allt för sin mamma.

Fredag den 16 februari

Just nu ligger jag i badet gick upp 09.00 för ta hundarna för rasta dem och ge dem mat , man hinner inte så mkt mellan 09.00 rundan och 13.00 rundan och har försökt ta mig till gymmet men saker kommer emellan så denna helg blir det gymmet som gäller. Ska eventuellt sola idag!!


Vet att många tänker tråkigt liv men vet ni vad jag prioriterar min mamma före allt så jag bryr mig inte om vad andra tycker om det , min mamma är viktigare än allt så varför ska man inte ta hand om sin egen mamma när hon alltid tagit hand om en!!


Jag kom in och ska börja plugga i Mars

Jag ska börja plugga i mars och det påverkar inte med att hjälpa mamma då jag kommer vara i skolan 2 dagar sen resten plugga hemma så kommer få mer hjälp och kan hjälpa henne..Nog prat om detta bjuder på en bild på hur min pollykaka ser ut (glömde visa resultatet efter min bakdag) kan säga den var super god och kommer göra det fler gånger men recept kommer komma snart på bloggen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej finisar!!

ligger i sängen och mår sjukt dåligt om jag ska vara ärligt , är helt förkyld och hängig osv och höll på tappa hundarnas koppel när jag var ute med dem.Vad ska man göra dem måste också ut oavsett hur jag mår Anyway anledningen till att jag bloggat för lite är för sanningen mår inte bra och känner att jag måste ta tag i det först.

Nu är jag tillbaka och ska uppdatera mer men finns det något ni skulle vilja läsa mer om exempel kanske ni vill jag lägger upp mer recept på det jag bakar ? När jag berättar mer saker om mitt liv som ingen vet? Vill ni kanske ha en Giveaway ?Eller vad som helst!!

Ska fixa något och äta för är hungrig sen kolla film men ikväll blir det myspys till serien bron som går klockan 21.00 på ettan . Den är så himla bra anyway ska försöka rensa lite här hemma och vet ni vad ? Jag hittade min awesome ryggsäck från river island som jag letat efter så länge men nu hittade jag den så ska börja använda den när det är lite varmare ute.Likes

Comments

Likes

Comments

Hej finisar , ligger just nu i sängen och kom hem nyss då jag var i centrum och träffade Alexia och fraktade ett paket samt hämtade ut ett paket som är till Min lillasyster i present så får hoppas hon blir glad.

Blir så irriterad på att det är snö slask ute det får mig att inte vilja gå ut och gör mig så irriterad snälla ge mig sommar istället!!

Imorgon blir det klippa mitt hår och bli av med mitt slitna hår.. ska bli så skönt anyway ska dra och duscha nu hörs sen puss

Likes

Comments