hej på er! idag är sista inlägget från Sydafrika. Idag åker jag hem till Sverige, vi ska checka ut från hotellet om ungefär 2 timmar. så när vi lämnat hotellet ska vi ner på stan och köpa dom sista sakerna innan vi åker mot flygplatsen vid 14. planet ska lyfta 18 men vi alla vet att flyg aldrig går som dom ska så vi lyfter säkert någon gång vid 19 om jag inte har helt fel. men hur som helst ville jag bara kika in och berätta detta. Jag har haft en otrolig resa här nere och vem vet kanske blir det en resa hit nästa jul. Det kommer att komma ett inlägg om hela resan i början av nästa vecka men lite oklart när eftersom jag åker till Uppsala för att spela innebandy.

Hoppas ni alla får en härlig jul med era nära och kära./ N

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

5 dagar kvar till julafton och jag befinner mig i Kapstaden Sydafrika. Jag och familjen har varit här 1,5 vecka nu och vi kommer hem den 23 December. Vi har hunnit med väldigt mycket denna veckan så nu återstår det att ta det lugnt och njuta av i mitt fall jullovet. Tog ju egentligen lov för 1,5 vecka sedan men har haft en del att göra ändå i skolan. Är nästan klar med alla skoluppgifter har 1 kvar som ska in innan jul annars så är det en redovisning om själva resan jag gör och ett tal. Idag så träffade vi en av våra släktingar som bor här nere som vi lunchade med och pratade med i några timmar, Mycket mysig dag. Vart morgondagen tar oss vet jag inte men om det är bra väder och inte blåser så blir det nog nån eller några timmar i solstolen.

Det kommer att komma ett inlägg om hela resan i Sydafrika under nästa vecka. // N

Likes

Comments

Hejsan! Jag hade tänkt att jag skulle göra ett försök till att blogga. jag har gjort det en gång tidigare men var inte så bra enligt mig själv och då vart det inte så kul. Men nu är det dags för ett försök här igen. Jag kommer att skriva om vardagen i mitt liv.

Eftersom detta är mitt första inlägg så kanske jag ska berätta lite om mig själv.

Jag heter Nicole & är 16år. Bor i Mariestad tillsammans med min mamma & min pappa. jag har även 2 äldre systrar som bor i Hässleholm & Mariestad. På min fritid så gillar jag att spela innebandy och fotboll. Tycker även också väldigt mycket om att resa med min familj. Jag läser första året på gymnasiet i Skövde. Jag går programmet Barn&fritid med inriktning Gym. Jag kan inte komma på så mycket mer om mig själv så jag hoppas att du stannar och läser min blogg.

På återseende/N

Likes

Comments